Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
15 portie(s)
Voorbereidingstijd:
15 min
Bereidingstijd:
45 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Desserts
Snacks
Ontbijt
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: marmotje

Appel Bananenbrood

Gezond, lekker en geen geraffineerde suikers toegevoegd.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Mix alle ingrediënten in de blender behalve de appel.
  3. Appel schillen en in stukjes snijden.
  4. Giet de helft van het mengsel uit de blender in een cakeblik bekleed met bakpapier, voeg de appelblokjes toe, giet de rest van het mengsel.
  5. Bak gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
2 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Brood en Gebak Desserts Snacks Ontbijt

Nieuwste Recepten

door lid: indirraaa
Frisse en heerlijke salade gemaakt met voedzame ingrediënten.
door lid: charlottevw99
Eenvoudige maar heerlijke gezonde ontbijtpannenkoeken, gemaakt met gemakkelijk te vinden ingrediënten.
door lid: Opaal7
Lekker en makkelijk om gezonde pannenkoeken te maken.
door lid: elsavdb
Gezond en lekker tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 64 calorieën in een portie Appel Bananenbrood.
Calorieën Verdeling: 20% vet, 66% kolhy, 14% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
267 kj
3%
64 kcal
Vet
1,44g
2%
Verzadigd Vet
0,389g
2%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,344g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,142g
Koolhydraten
10,72g
4%
Suiker
3,96g
4%
Vezels
1,5g
Eiwitten
2,32g
5%
Zout
0,06g
1%
Cholesterol
37mg
Kalium
107mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
van ADH*
(64 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (66%)
 
Vet (20%)
 
Eiwitten (14%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.