eveliencoppens25's Logboek, 30 dec 18

ik heb nog een vraagje, sorry voor al mijn vragen maar hoeveel water mag je in ml uitgerekend maximaal drinken per dag, en de 2de vraag is kan je bijkomen van ibuprofen te nemen, ik neem er nu 3 per dag elke van 600 mg per stuk ,en de 3 de vraag is hoeveel bananen mag je maximaal per week eten om af te vallen, ik eet nu bijna elke dag een banaan, ik kan goed naar de wc gaan en heb het gevoel dat ik bijkom door die banaan die ik elke dag eet.
en dan nog 1 allerlaatste vraag, wat eten jullie savonds, ik kruip savonds vroeg in mijn bed omdat als ik te lang op blijf dan krijg ik honger, wat doen jullie daartegen, hebben jullie tips.
ik zou anders al deze vragen aan de dietiste ook willen stellen maar ik zie ze maar pas terug op 10 januari.
en de vorige keer was ik bijgekomen en wil nu graag afgevallen zijn tegen dat ik bij haar terug moet gaan.
alvast bedankt.

Bekijk Dieet Kalender, 30 december 2018:
1643 kcal Vet: 56,32g | Eiwit: 39,95g | Kolhy: 232,54g.   Ontbijt: LU Petit Déjeuner, Water. Lunch: Biaform Provital, Mandarijn, Balade Choco Original. Diner: LU Petit Déjeuner, Water. Snacks/Andere: Boni Orangicake. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Er wordt aangeraden om minstens anderhalve liter water te drinken, puur water en zonder het vocht dat je uit je eten haalt gerekend. Ik dacht dat je door brufen vocht vasthoudt maar was niet zeker.. Waarom zou je bijkomen van een banaan? Ik denk dat een banaan per dag geen kwaad kan. Misschien kan je 's avonds iets met eiwitten eten zoals yoghurt? Dit geeft langer een voldaan gevoel.  
30 dec 18 door lid: MXangel
Van water mag je 0.03l x je eigen lichaamsgewicht drinken. Dus voor jou is dat 1.75l. Van ibuprofen hou je inderdaad vocht van vast maar das lichaamsvocht dus zeker niet minder beginnen te drinken want dan word het nog erger. En van een banaan per dag kom je niet bij. Is zelfs gezond om elke dag een banaan te eten. Max 2 bananen per dag mag je.  
30 dec 18 door lid: debkenyst
'S avonds eet ik altijd kwark met fruit en eiwitpoeder. Lekker veel eiwitten om de nacht door te komen en je vetverbranding op gang te houden 
30 dec 18 door lid: debkenyst
Eiwitpoeder waar koop je dat. Ik ken dat niet. Ik woon in belgie. 
30 dec 18 door lid: eveliencoppens25
Whey eiwitten in poedervorm om eigenlijk eiwitshakes van te maken als je sport. Bij Kruidvat haal ik mijne. Vanille smaak, heel lekker. Heel tevreden over. Had er vroeger van body & fit maar daar kreeg ik puistjes van.  
30 dec 18 door lid: debkenyst
Ben zelf ook van België.  
30 dec 18 door lid: debkenyst
Minimum 1500ml. Banaan is pure suiker, dus hiermee voorzichtig. 
30 dec 18 door lid: bas2003
Ik eet elke avond een proteïneshake (Vegan henp proteïne van biowinkel) met amandelmelk, Chlorella-spirulina en 1 hele banaan. Als je dan 1x middag eet (groenten met koolhydraten of groenten met vlees/vis of omelet groenten ofzo) en fruit en 15-tal noten, val je nog af. Water is super belangrijk! Min. 1500ml en mag zelfs 3000ml (in zomer haal je dat vanzelf) Succes! 
30 dec 18 door lid: Zij.ik
Banaan is supergezond !!! Veel zink en vit B.... dus je mag gerust je banaan eten en afvallen. Tel het bij je dagelijkse inname... het is plant based!!! Dat is volgens de laatste update ( meta analyse ) het beste dieet ... en in de realiteit voel ik dit ook.... low fat, low proteïne and high in carbs ( whole plant based).... zie dokter garth davis PD in nutrition... veel courage👌 
30 dec 18 door lid: linazwina
Voor een groot stuk eens met Linazwina. Het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe het met je lichaam is gesteld. Hier de uitslag van het eten banaan van 9 september : 111 a 109 2552 Vet: 111,41g | Eiwit: 185,90g | Kolhy: 197,07g ochtend - r+lhp ziet er vrij normaal uit zonder de tussentijdse metingen : 1 uur na het broodavontuur 255, een uurtje later 194 en een uurtje na het banaantje 417!!!!! (417mg/dl : suikerspiegel mag max 120mg/dl zijn na eten). DUS : dit geldt duidelijk niet voor iederéén.  
30 dec 18 door lid: bas2003
Ik begrijp je geheel... voor een gezonde persoon zonder diabetis zou dit geen probleem mogen zijn. Zelf heb ik insuline resistentie en hypoglecemie waardoor ik moet moeite waarde heb van 100 en weer zal naar 30/40... dus een banaan is een gezonde natuurlijke vrucht die lijn glucose peil omhoog houdt.... iemand met type 2 moet bananen proberen te mijden door het hoog gehalte suikers.... maar algemeen zou een gezonde persoon een banaan moeten eten! Zeker voor een sportttraining💪👌 
31 dec 18 door lid: linazwina
dank jullie wel voor al die tips. en ik wens ook voor iedereen een gelukkig en gezond en liefdevol 2019 toe. 
01 jan 19 door lid: eveliencoppens25
Maar banaan is een fruit waar de meeste vetten in zitten. Dus mis afwisselen om beter af te kunnen vallen? 
09 jan 19 door lid: ahmedensoumia
2 liter water op een dag is het beste 
12 jan 19 door lid: driessiau
Bekijk even de website www.shakeplus.nl hier hebben ze gezonde shakes die echt werken, je zou volgens hun plan er 2 per dag moeten drinken, maar ik neem er 1 en eet gezond, ben er reeds 4 kg mee afgevallen, nu terug gestart en ben zeker dat er nog volgen, er staat bij mij geen tijd op, maar het gaat zeker. Ze zijn regelmatig acties waardoor het goedkoper word, er is ook een FB groep ervan. 
13 jan 19 door lid: jack sp

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


eveliencoppens25's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.