eveliencoppens25's Logboek, 21 jan 19

beste mensen, ik zit echt met een serieus probleem,
ik ben bij de dietiste beginnen te gaan omdat ik dacht van het gaat dan beter gaan.
maar niets blijkt minder waar dus.
ok het is wel goed gegaan in het begin maar nu kom ik de laatste 2 keer dat ik bij haar ben geweest dus telkens zat er een maand tussen tussen de 2 wegingen door en kwam ik elke keer 400 gram bij.
dat ik de eerste keer 400 gram bijgekomen ben ok daar kan ik nog inkomen omdat ik toen op vakantie ben geweest en er toen ook niet echt heb op gelet,
maar na die vakantie heb ik me terug herpakt en geprobeerd om zo gezond mogelijk te eten, wat niet altijd lukt maar goed, toen moest ik een 10 tal dagen ongeveer na de feestdagen terug bij haar langsgaan bij de dietiste, wat bleek, ik was weer 400 gram bijgekomen.
ik was de eerste keer wel wat vet bij en de 2 de keer terug wat vet af.
maar allee dan denk ik bij mezelf vanwaar komt dat allemaal al dat gewicht, ik probeer gezond te eten, al dat lekkers daar blijf ik zoveel mogelijk van af en toch verdik ik alleen maar.
ik heb echt zoveel zin om te stoppen met de dietiste, want ik vind dat ze alleen maar boos doet tegen jou als je bent bijgekomen, terwijl ze je toch juist moet proberen motiveren, awel ik ben mijn motivatie volledig kwijt, ik ben verzwaard van medicatie, heb een half pilletje bijgekregen, en ik denk dat het daaraan ligt, het staat ook in de bijsluiter van dat als je opmerkt dat je gewicht toeneemt dat je dan contact moet opnemen, ik zei dat tegen de dietiste wou haar zelfs de bijsluiter tonen, maar ze zei tis niet nodig de dokter zal het wel zeggen als je ervan verdikt.
hopelijk kunnen jullie mij helpen, please.

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dag Eveline, het is toch positief dat er vet afgegaan is, niet? spieren wegen meer dan vet, dus ik zou zeggen blijven volhouden. Pas na 4 maanden kan je resultaat boeken, want zoveel tijd heeft je lichaam nodig om zich te herprogrammeren. Niet opgeven, hè. 
21 jan 19 door lid: Ines2000
Ik heb geen diëtiste nodig gehad maar vooral ene goede balans tussen veel bewegen en afvallen gezien ( met een relatief gezonde voeding maar zonder iets te laten ). In concrete betekende dit voor mij in de topmaand een gemiddelde van 963 actieve cal per dag met een minimum van een kleine 700. En zo vlogen de kilo’s er af en moest ik nu en dan eens zondigen met een trappistje en kaasjes omdat het anders te snel ging. Zak ik de fysieke inspanning, dan lijkt het alsof niets helpt en er geen vermindering in gewicht komt. Medicijnen heb ik niet, dus daar kan ik weinig van zeggen, behalve dat je daar idd best wel rekening mee houdt dat het mss op die manier niet makkelijker wordt. 
21 jan 19 door lid: Ddujardin

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


eveliencoppens25's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.