Onlangs een bechamel saus gemaakt vanuit de Sandra Bekkari boeken. Bloemkool stukjes, amandelmelk, koolzaadolie, peper, zout, nootmuskaat. En alles in de blender. Heb er ook nog 2x bouillonblokjes bij gedaan voor extra smaak. Was eigenlijk zeer lekker en een pak gezonder dan op basis van boter en bloem. Probleem is dat mijn vrouw het ook heel lekker vond dus nu hang ik eraan vast voor volgende gerechten met bechamel vervanger... 😉
|
1992 kcal
|
Vet: 64,53g | Eiwit: 104,77g | Kolhy: 242,72g.
Ontbijt: Kellogg's Extra Crunchy Muesli Milk Chocolate, Delhaize Halfvolle Melk. Lunch: Wasa Vezelrijk, Liebig Tomaat Supreme. Diner: Royco Groente Suprême, Delhaize Kipfilet, Vegetable Stew (without Meat). Snacks/Andere: Coffee with Cream and Sugar, Nestlé Nesquik Reep, Cappuccino, Banana. meer...
|
|
3453 kcal
|
Activiteit:
Rusten - 7 uren en 30 minuten, Slapen - 6 uren, Bureauwerk - 10 uren, Tafeltennis (Pingpong) - 30 minuten. meer...
|
|
Reacties
Die saus van bloemkool is idd super lekker! Maak hier kaassaus van, doe dit op een vispannetje en bij de Videe 😊 ben hier thuis helaas de enige die het lekker vind... dus heb saus in de diepvries zitten 😄
26 feb 18 door lid: Lisa260692
|
Heb die al dikwijls her en der zien passeren, misschien moet ik ze toch ook eens proberen. En die tip voor het vispannetje en de videe is ook niet mis!
26 feb 18 door lid: DianaEyckmans
|
Ja, zo ben ik ze zelf ook maar gemaakt omdat collega's en vrienden ze bleven aanraden. Vispannetje en Videe tip moet ik ook onthouden! Thx!
27 feb 18 door lid: Homersan
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Homersan's Gewicht Geschiedenis
|