Homersan's Logboek, 18 jun 19

Dietiste bezoek 18/06/19

Hello, hello, hier zijn we weer!
Vorig bezoek was op 14/05, dus weer een 5-tal weken er tussen geweest.
Wat me opvalt is dat dergelijke periode vrij lang aanvoelt om over terug na te denken qua voeding/activiteit, etc. Je moet dan al snel zaken in blokken van weken zetten want alle details oprakelen is quasi onbegonnen werk. (Als je niet alles dagelijks hebt kunnen invullen...for shame!)

Desalniettemin was het dus deze keer wel het geval. Goed begonnen voor de eerste weken en dan was het gewoon een hel met zware werkweken tot 's nachts, fitness, tennis, en opnieuw.

Dit zorgde er wel voor dat ik scherper en scherper voor de dag kwam, met zelfs een momentopname van dicht tegen de 100kg te zitten qua gewicht (zegt uiteraard niet alles, maar is wel een mentale mijlpaal).

Tot de laatste 2 weken, waarbij ik 1 zeer zot pinksterweekend achter de rug heb gehad... Voor details, zie vorige post. Verleden weekend was minder erg, maar toch nog niet helemaal de routine dat ik gewend ben. Weer niet kunnen trainen op za ochtend, 's avonds movie night met popcorn en chips en zondag uitgebreid gebruncht thuis. Om maar te zeggen, not my finest moment.

Daarbij komt nog dat mijn vaste trainingsmaat voor 4 weken op verlof is, dus bijkomende mentale druk om solo te gaan trainen en volhouden. Pfff. Plezant is anders.

Desondanks deze laatste uitspattingen, verschoten mijn dietiste en ik allebei over het resultaat:

Gewicht: 102.2kg
Afgevallen tov vorige meting: -1.3kg
Waarvan vet: -1.2kg
Vet: 26.1kg
Vet%: 25.54%
Totaal afgevallen: 28.4kg
Waarvan vet: 23.8kg
Massa: 76.1kg

Conclusie:
Met dit resultaat sluip ik tot op 0.4kg gewicht en 0.3kg vet van mijn beste resultaat tot nu toe van 16/10/2018!!!!!!!!!!!!!
Wat ik op 5 maanden ben aangekomen, heb ik ongeveer op 3 maanden kunnen wegwerken. Ongelooflijk. En wat als ik die laatste 2 weekends niet had gehad? Had ik eronder gedoken of niet? Wie zal het zeggen.
In ieder geval is het nu zaak om niet te hervallen. Proberen toch de routine meer aan te houden en te blijven trainen/rusten en gezond eten.

Volgende afspraak is op 24/07/2019.
Challenge accepted!

Succes iedereen!

Bekijk Dieet Kalender, 18 juni 2019:
1541 kcal Vet: 53,62g | Eiwit: 61,70g | Kolhy: 198,01g.   Ontbijt: Nestlé Nesquik Ontbijtgranen, Delhaize Halfvolle Melk. Lunch: Wasa Vezelrijk, Liebig Tomaat Supreme. Diner: Mora Ardeense Saté. Snacks/Andere: Appel, Water, Banaan. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Super Homersan! Laat je niet gek maken door de etentjes en sociale events, je kunt je niet je hele leven lang opsluiten om die zaken te vermijden. Het is meer een kwestie van door de band gezond te eten zodat je die "uitspattingen" er zonder schuldgevoel kunt bijnemen ;) Je ben fantastisch bezig, en toont aan dat een algemene gezonde levensstijl prima te combineren valt met social events! 
18 jun 19 door lid: FemkeCT
Knap resultaat. De twee cijfers zijn in aantocht.👍👊 
18 jun 19 door lid: Artwiest
Thx Femke, Artwiest! Thx iedereen ook voor de support!  
18 jun 19 door lid: Homersan
toppie zeg! blijven gaan You can do it 
19 jun 19 door lid: marijske

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Homersan's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.