Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1331 kj
16%
318 kcal
Vet
25,31g
36%
Verzadigd Vet
21,783g
109%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,616g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,523g
Koolhydraten
23,05g
9%
Suiker
23,05g
26%
Vezels
0g
Eiwitten
1,25g
3%
Zout
0,06g
1%
Cholesterol
0mg
Kalium
18mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
16%
van ADH*
(318 cal)
16% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (28%)
 
Vet (70%)
 
Eiwitten (2%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
318
Vet
25,31g
Kolhy
23,05g
Eiwit
1,25g
Slagroom Topping (Ingevroren) (100 g) bevat 318 calorieën.
Calorieën Verdeling: 70% vet, 28% kolhy, 2% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 portie (19 g) 60
1 kop 238
100 g 318

Verwante soorten Toppings:

Chocolade Glazuur
Slagroom Topping (Vetarm, Ingevroren)
Wit Glazuur
Aardbeien Topping
  Bekijk Meer Toppings Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Slagroom
Wentelteefje (Ingevroren)
Wortelen (Ingevroren)
Bloemkool (Ingevroren)
Broccoli (Gesneden, Ingevroren)
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Davinia Topping Caramel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.