Voedingemiddelen database en calorieteller  

Slagroom Topping (Ingevroren)

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 kop
per portie
RI*
Energie
998 kj
12%
238 kcal
Vet
18,98g
27%
Verzadigd Vet
16,337g
82%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,212g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,392g
Koolhydraten
17,29g
7%
Suiker
17,29g
19%
Vezels
0g
Eiwitten
0,94g
2%
Zout
0,05g
1%
Cholesterol
0mg
Kalium
14mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Laatst bijgewerkt: 21 aug 07 07:33
12%
van ADH*
(238 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (28%)
 
Vet (70%)
 
Eiwitten (2%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
238
Vet
18,98g
Kolhy
17,29g
Eiwit
0,94g
Slagroom Topping (Ingevroren) (1 kop) bevat 238 calorieën.
Calorieën Verdeling: 70% vet, 28% kolhy, 2% eiwit.

Veel voorkomende porties:

Portiegrootte Calorieën
1 portie (19 g) 60
1 kop 238
100 g 318

Verwante soorten Toppings:

Aardbeien Topping
Slagroom Topping (Vetarm, Ingevroren)
Wit Glazuur
Chocolade Glazuur
  Bekijk Meer Toppings Voedingswaarde Informatie

Zie ook:

Slagroom
Wentelteefje (Ingevroren)
Wortelen (Ingevroren)
Bloemkool (Ingevroren)
Broccoli (Gesneden, Ingevroren)
  Bekijk Meer
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Davinia Topping Caramel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.