sandravwa's Logboek, 07 sep 16

de eerste dag blijven hangen wat wel een telleurstelling was aangezien die dag me wel wat moeite gekost heeft. Vanochtend was er eindelijk 500 gr af. Hopelijk zijn we gelanceerd nu. Op naar de 20 ... :)

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Op 2 dagen al 1/2 kg kwijt. Waw! Maar vergeet niet dat het elke dag of elke week niet even makkelijk gaat. Hou de moed erin. Ik ben ook opweg. Delen, wat we allemaal voelen en doen helpt me dikwijls want voel me niet alleen in mijn strijd om redelijk snel maar vooral gezond, gewicht en omtrek te verliezen.. Ik wil ook opnieuw in mijn kleedjes en jeans weer in. Ben er ongelukkig van  
07 sep 16 door lid: Rimoga
Nooit op 1 dagje afgaan. Meestal heeft de inspanning van een bepaalde dag pas effect een paar dagen later. Gewoon verder doen en er in geloven, komt wel goed dan! 
07 sep 16 door lid: kipkonijntje
We gaan elke dag omhoog of omlaag let ons gewicht, zelf merk ik vaak dat mijn lichaam zelfs een weekje nodig heeft om het eraf te gooien! Ik hou me dus voor om wekelijks te weten (al spiek ik toch minstens 3 x per week tussendoor 😊).  
08 sep 16 door lid: mamamuizie
Hoi Sandra, Super dat je bent afgevallen! Probeer niet teveel af te gaan op dagelijkse wegingen... Die kunnen heel fel schommelen... ik was bvb maandag 106.8 , Di 107,5, Wo 106,8 en vandaag 106.1. Deze schommelingen zijn niet echt te verklaren door enkel eetgedrag maar hebben veel meer te maken met de vochtbalans... (hoeveel water je in je hebt) Ik neem dus maximaal 1 meting per week (maandagmorgen direct na het opstaan) om mijn evolutie in het gewicht op te volgen... Veel succes nog met je dieet! :-) 
08 sep 16 door lid: Maarten Corstjens
nee ik heb ook 1 dag in de week dat ik naar niets kijk en dat gaat goed zaterdag is bij mij snoeperkes dag oa frietjejes van de frituur,ben toch al op 5 maand 15 kg kwijt,moet er wel bijzeggen sport relatiev veel lopen en fietsen  
08 sep 16 door lid: freddyvan den berghe
Veel goede en juiste raad hier in mijn ogen van de FSvrienden 👍 idd volledig mee eens! 
08 sep 16 door lid: Rimoga
Veel goede en juiste raad hier in mijn ogen van de FSvrienden 👍 idd volledig mee eens! 
08 sep 16 door lid: Rimoga

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


sandravwa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.