Filiz912's Logboek, 12 jul 23

In de winter afvallen moeilijk want veel binnen meer uit eten. In de zomer moeilijk afvallen want veel drankjes en hapjes veel fruit vakantie 🤦‍♀️ wanneer moet ik dan AFVALLEN

Bekijk Dieet Kalender, 12 juli 2023:
271 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Tip : calorieën sparen. Stel je moet 2000 kcal eten per dag om af te vallen. Dan eet je elke dag 100 kcal minder en heb je in het weekend 500 kcal extra en blijf je gemiddeld toch maar op 2000 kcal per dag. 
13 jul 23 door lid: M_Vdv
Minder kcal eten en bewegen! Wandelen, fietsen,… lopen als je dat kan, dat best beginnen in het najaar of voorjaar, dan is de temperatuur het aangenaamste. Ik loop heel graag als het fris/koud is. 
14 jul 23 door lid: sarah_S7207
NU en niet maanda, morgen, maar NU. Zoals Sarah zegt, minder kcal eten en meer bewegen (Calories In-Out). Verschillende manieren, methodes, ... zoeken welke best bij jouw past ... maar komt allemaal toch neer op In (eten) - Out (bewegen) en door te volharden, gewoontes kweken. Dit laatste vergt tijd met vallen en opstaan, maw snelle oplossingen, wondermiddelen bestaan niet en soms kan men hervallen want eigenlijk is het jouw Levenstijl omgooien, veranderen. En als er dan wat moeilijke momenten zijn, een support system klaar hebben, kan familie, vrienden, ... of gewoon hier zijn die je helpen door te zetten. Een plan uitwerken en alles goed opdelen, stap voor stap. 
14 jul 23 door lid: 001.dark.horse
niets moet hee☺️, het is een keuze... en ieder pondje gaat helaas door het mondje. ik wens je veel motivatie en veel succes!  
14 jul 23 door lid: niki_5066
Fruit heeft heel veel suikers, ik eet max drie keer per week klein fruit, soms een kleine komkommer als snack. Drank is bij mij soms een licht 🍺 of een zero biertje. soms een whisky of vodka 30cl 
16 jul 23 door lid: joannes.arts
Niet gekocht is altijd gewonnen.. ijsjes pralines zijn mijn dood, als ze er zijn smelten ze niet alleen voor de zon 
16 jul 23 door lid: joannes.arts
Dank jullie wel allemaal. Idd ik sport ook graag als het frisser/kouder is. En ja ieder pondje door het mondje :-) 🤗 
20 jul 23 door lid: Filiz912

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Filiz912's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.