eveliencoppens25's Logboek, 02 apr 20

weet er soms iemand van jullie of dat je kunt bijkomen van te veel water te drinken.
ik bedoel ik ben nooit een grote drinker geweest en gisteren was ik gestart met mijn dieet dus had ik besloten van telkens ik iets eet telkens 2 glazen water van elk 200 ml uit te drinken en dat is gelukt.
moest wel veel naar de wc maar ja dat hoort er dan maar weer bij zeker.
maar wat ik niet versta ik eet dus 3 tussendoortjes op een dag en daarmee kom ik gelijk niet toe met die tussendoortjes, daarmee ik ga nu keer proberen om ook stukken fruit te eten en maar 1 koek dan heb ik toch meer reserve want 1 koek is meer calorieen dan pakweg gewoon een stuk fruit.
maar dat fruit komt pas vandaag toe mee dat ik in quarantaine zit door die coronacrisis en ik dus niet naar buiten mag voor boodschappen te doen doet mijn mama nu boodschappen voor mij.
maar om het nu over dat water te hebben ik stond deze morgen weer op de weegschaal en er was 200 gram erbij, maar dat kan toch niet ik heb me aan mijn planning gehouden (buiten 2 koekjes die ik teveel heb gegeten) en ik heb veel water gedronken, daarom nu mijn vraag of dat je bijkomt van water.

Bekijk Dieet Kalender, 02 april 2020:
1372 kcal Vet: 54,86g | Eiwit: 56,12g | Kolhy: 163,17g.   Ontbijt: Water, Carrefour Pâte à Tartiner Fondant Intense, Wit Brood. Lunch: Water, Come a casa Lasagne Bolognese. Diner: Europese Druiven (Rood of Groen), Water, Smeerboter, Weight Watchers Hespenworst, Wit Brood. Snacks/Andere: Kinder Pingui, Water, Okay Olympia Pudding Suikerarm, Banaan, Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes), Water, Smeerboter, Wit Brood. meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hey, ben je gisteren pas gestart met je dieet? Want dan zou ik zeker niet elke dag op de weegschaal gaan staan hoor. De eerste 14dagen is je lichaam aan het detoxen, je gewicht kan zeker en vast schommelen. Het is natuurlijk ook afhankelijk of je lichaam veel vocht ophoudt of niet, maar als je vaak naar de wc moet dan is het in dit geval gewoon nog te vroeg om op de weegschaal te staan. Kleine tip; het zijn niet altijd de calorieën die belangrijk zijn. Studentenhaver vb bevat redelijk wat calorieën, maar het zijn gezonde vetten. Daar mag je gerust een handje vol v eten, en dan heb je mss minder de neiging om een koekje te nemen. Of probeer eens yoghurt met fruit.  
02 apr 20 door lid: kellyMn15
ok dank je wel 
02 apr 20 door lid: eveliencoppens25
Je kan nooit bijkomen van water te drinken. Het is heel gord dat je veel water drinkt! Het kan wel zijn dat het nog wat in je lijf zit en dat daarom het cijfer wat hoger is. Weeg je inderdaad zeker niet elke dag 
03 apr 20 door lid: Elkedemey
Voor tussendoortjes zou ik inderdaad ook koekjes afwisselen met andere dingen, bv rauwe groentjes: komkommer, kerstomaatjes, radijsjes, selder, paprikaschijfjes, koolrabi, alles wat je kan bedenken. Die zijn laag in calorieën en daar kan je een heel bord van eten! Yoghurt met fruit en wat Havermout is ook een goed tussendoortje Of een kommetje bevroren framboosjes of stukjes mango of bosbessen. Dat zijn net mini ijsjes, gezond en laag in calorieën! 
03 apr 20 door lid: Elkedemey
ok dank je wel 
03 apr 20 door lid: eveliencoppens25
Bij komen van water kan misschien niet maar vocht vasthouden wel, ik ben over 6 jaar 35 kg vermagerd en ik merkte als ik veel water had gedronken ik ook was bijgekomen, heb verschillende keren de proef gedaan en telkens was er gewicht bij als ik 1,5l water had gedronken, dus ik hou vocht op 
04 apr 20 door lid: nancke1968
Hallo, ik ben vorig jaar naar een dietist geweest. Ik heb haar planning gevolgd en ik verloor minstens 1 kilo per week. (Na dat ik ben getrouwd ben ik uit ritme en ben ik weer bijgekomen) Tips van mn dietist: zeker 4-5 uren niets eten tussen de maaltijden. Max 3 maaltijden per dag. Het belangrijkste is dat je zeker 4-5 uren niets mag eten na een maaktijd om zo uw bloedsuikerspiegel laag te houden. Als je valt namelijk af als je bloedsuikerspiegel laag is. Als je tussendoortjes gaat eten hou je je bloedsuikersp. hoog dan val je moeilijk af. Smorgens 60 gr brood met beleg en groetjes+ fruit smiddags 90gr brood met beleg+fruit of yoghurt of melk. Savonds soep+ uw maaltijd helft van bord groenten, 1/4 vlees,vis,.. 1/4 koolhydrt.en weer direct na uw eten dessert zoals yoghurt, fruit, pure chocolade,... En zeker veel water. Als je eens teveel gegeten hebt zeker om de half uur een glas water drinken ons lichaam zonder al te veel vettenopneemt. Als je moeilijke stoelgang hebt smorgen op lege maag 1 kiwi. Groetjes 
05 apr 20 door lid: DeniizH
Je weegt wel een klein beetje meer mr dat komt gwn door de vocht.. en je verlies dus die vocht nadat je naar wc gaat (ik denk niet dat je dat helemaal meteen verliest dus k denk dt je binne 12u wel die paar gram kwijt ben van de water) 
05 apr 20 door lid: teodora.z16
@DeniizH, 4-5u niets eten lijkt mij enorm lang. Heb nog nooit een dietiste dit weten raadgeven. Je lichaam heeft 'brandstof' nodig om goed te kunnen functioneren. Ik denk dat het vooral afhankelijk is van wat je als tussendoortje eet. Gezonde tussendoortjes zouden geen probleem mogen zijn. Die zorgen er ook voor dat je metabolisme blijft werken en dat je ook calorieën gaat verbranden. Als je gedurende 5u niets eet gaat je lichaam 'slapen' en in zijn reserves 'brandstof' gaan halen waardoor je niets gaat verbranden. Vooral als je wat sport zou ik dit zeker afraden. Maar misschien was dit voor jou toen de beste planning en manier om af te vallen. 
06 apr 20 door lid: kellyMn15
Van water kan je onmogelijk dikker worden he .Het is zelfs goed veel water te drinken minsten 1,5 l per dag. 
06 apr 20 door lid: gilbert1953
DeniizH als je veel koolhydraten eet gelijk brood of pasta of rijst zal je moeilijk afvallen .Probeer onder je 100 gr koolydraten te blijven per dag en vul dat verlies aan met vet volle youhurt of vis en eiwitten gelijk een ommelet .In het begin verlies je water he en om vet te verliezen moet je uw koolydraten sterk verminderen anders zal je lichaam geen vet verbranden omdat het te veel insuline moet aan maken en insuline is een hormoon die vet opslaat en tegen gaat dat je vet verbrand .  
06 apr 20 door lid: gilbert1953
Tuurlijk niet. Het kan wel dat je lichaam even wat meer water absorbeert omdat je uitgedroogd bent. Soms heeft schommeling ook te maken met je cyclus of je voeding vd vorige dag. Rijst en pasta zie je 48u op je weegschaal. Weeg je dus eenmaal per week. 
06 apr 20 door lid: ellenlaureys9170
Ik woog vroeger 74kilo, nu 61kilo. Ik ben met de hulp van de diëtiste langzaam maar makkelijk vermagerd. Mijn schema was: Smorgens: 1snee brood met beleg of 1lepel havermout 3u later tussendoortje: fruit of koekje van Max 80kcal 2u later lunch: soep, groentjes en 3sneetje brood met mager beleg. 3u later: koekje van Max 80kcal/fruit 2u later: avondmaal Veel groentjes/120g vlees/kip of 200g vis met 3 aardappels. Per week 1x rijst of pasta 120gr Savonds dan weer een tussendoortje en natuurlijk 2l water per dag. 
06 apr 20 door lid: ellenlaureys9170

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


eveliencoppens25's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.