eveliencoppens25's Logboek, 06 feb 20

ik heb een vraagje voor jullie.
zoals jullie misschien wel weten krijg ik begeleiding van waar ik nu woon.
en zoals jullie ook wel weten heb ik mijn weegschaal moeten afgeven omdat mijn gewicht gewoon een obsessie aan het worden was.
nu die weegschaal afgeven dat was op vrijdag 20/12/2019, dat was dan ook de laatste keer dat ik mij toen smorgens gewogen had en toen woog ik 60,6
nu, bijna een maand en een half later zei ik tegen mijn begeleidster dat ik wel vond dat ik mijn weegschaal heel erg terug wil, ik was er klaar voor, ik had me ondertussen al bij mijn papa gewogen vorig weekend en 14 dagen daarvoor en toen woog ik allebei de keren 60 kilo.
nu stelde ik mij vandaag terug op de weegschaal wel in de namiddag natuurlijk en wat bleek ik weeg in mijn blootje exact 62 kilo.
ik ben gewoonweg heel veel bijgekomen, of zou mijn weegschaal niet meer werken misschien, het enigste verschil is dat ik bij mijn papa op een niet digitale weegschaal mij smorgens heb gewogen en nu vandaag in de namidddag mij op een digitale weegschaal heb gewogen.
man ik moest daar toch wel eventjes van bekomen hoor.
hoe kan dat nu dat er zoveel verschil in die weegschalen zit.
kunnen jullie mij soms helpen aub want ik ben nju toch wel eventjes van mijn melk hoor.

Bekijk Dieet Kalender, 06 februari 2020:
1322 kcal Vet: 63,21g | Eiwit: 30,68g | Kolhy: 159,26g.   Ontbijt: Okay Boerinneke Puur Suikervrij, Wit Brood, Cavalier Chocolade Puur. Lunch: Wit Brood, Philadelphia Philadelphia Light. Diner: River Orange, Mayonaise, Frieten, Vol au Vent. Snacks/Andere: Cavalier Chocolade Puur, Milsani Yoghurt met Aardbei 0%. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Eerst en vooral: 1,5 kilo is niet zo heel veel en kan van vele factoren afhangen. Zit je op een andere moment in je cyclus? Dan kan je vocht vasthouden. Heb je je bij je papa 's morgens op nuchtere maag gewogen, en nu na je maaltijden? Uiteraard logisch dat er dan een plusje op staat. Weegschalen zijn ook allemaal anders gekalibreerd. Ik woog standaard een kilo meer bij de arbeidsgeneesheer dan thuis. Analoog/digitaal is inderdaad ook nog een verschil. Trek het je niet (teveel) aan. Zolang de spiegel en je kledij je nog steeds hetzelfde zeggen als anderhalve maand geleden, is er helemaal niets aan de hand! 
06 feb 20 door lid: FemkeCT
beste femkeCT ik weet niet in welk moment van mijn cyclus dat ik momenteel zit want ik heb een spiraal dus krijg ik bijna nooit mijn regels meer. 
06 feb 20 door lid: eveliencoppens25
Als ik me in de namiddag weeg, weeg ik ook zeker 1-2kg meer! Eten, drinken, enz. Ik denk dat je dus nog steeds 60kg weegt en zou er niet mee inzitten dat het meer geworden is. Kunnen de begeleidsters je helpen met je voeding aan te passen of is dat iets dat jouw verantwoordelijkheid is? Kook je zelf, koken je ouders of eet je in een refter of cafetaria?  
07 feb 20 door lid: Elkedemey
Ik heb mij eens een dag lang om het uur gewogen en daar zat zoveel verschil op, ik geloofde het zelf bijna niet. Het scheelde een goeie 2kg van mijn "magerste" tot mijn "dikste" moment 
07 feb 20 door lid: amber.jack
beste elkedemy ik sta zelf in voor mijn eten, ik kan genoeg zelf koken maar ik durf het niet want ben bang van vuur, heb ooit toen ik in het middelbaar zat keer een brand meegemaakt en heb daar een trauma van opgelopen, dus in de week eet ik op mijn werk soms niet altijd het is te zien of ik het lust en in het weekend moet ik zelf mijn plan maar trekken voor te koken, dus eet ik meestal 3 keer brood maar dan wel niet zoveel brood he telkens ongeveer een 2 tal sneedjes per maaltijd. 
08 feb 20 door lid: eveliencoppens25

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


eveliencoppens25's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.