eveliencoppens25's Logboek, 27 jul 19

Beste mensen. Hierbij nog eens een dagboekbericht van mij.
Ik ben ondertussen gestopt met de diëtiste en ben op mezelf aan het verder doen.
Op mijn eigen tempo maar ik kom er wel.
Nu ik ga ook naar een neuropsygyater ivm mijn depressie die ik al een paar keer gehad heb in de voorbije jaren.
Nu ik vertelde hem dat dat ik naar een diëtiste ging en dat het niet meer lukt dat ik telkens maar bij kwam en bij kwam enz.
Nu hij zei ook volg je het wel goed, ik zei ja en hij geloofde mij gelijk niet echt, maar mijn mama zat erbij en zij zei datals we naar de winkel gaan dat ik er dan echt wel op let maar dat ik soms echt niet meer weet, wat is nu nog gezond, dat ik dus door het bos de bomen niet meer zie.
En hij zei ik zal je iets geven een pilletje wel bij maar die me naar het schijnt helpt geleidelijk af te vallen.
Dus ik ga volgende week die medicatie gaan halen, hopelijk zijn het geen al te grote pillen.
Want ze moesten besteld worden.
Nu ik ben ondertussen dan wel al op mijn eigen aan het voortdoen en zie hier op een week tijd 1,1 kilo kwijt, joepie.
Had dat echt niet verwacht.
Zeker niet met de voorbije zeer warme dagen.
Grotjes.

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed dat je hulp inschakelt. Je gewicht lijkt me niet te hoog hoor, maar als je een beetje wil afvallen komt dat wel. Succes! 
27 jul 19 door lid: Zij.ik
Sorry maar moet toch wel de waarheid zeggen. Waar zijn we mee bezig, een pil om af te vallen?? Ik denk dat je beter de raad van de dietist opvolgt en gezond leert eten want in jouw dieetkalender is te zien dat je tamelijk veel zoetigheid eet en een pilletje zal dat niet oplossen. Goed dat je naar een psychiater gaat om jouw problemen aan te pakken want ik denk dat daar het schoentje knelt (zelfbeeld). Maar medicatie om af te vallen gaat helemaal niets oplossen, enkel tijdelijk hongergevoel weg nemen want zal hoogstwaarschijnlijk gewoon een soort amphetamine (drug!) zijn. Vaak hebben die serieuze bijwerkingen, zoals verergeren van depressie. Sterkte en veel succes bij de psychiater.👍 
27 jul 19 door lid: 001.dark.horse
sorry ze maar de neuropsygyater zal heus wel wel weten wat hij voorschrijft, toch. en ja ik heb inderdaad een laag zelfbeeld maar dat komt door mijn beperking die ik heb(licht verstandelijke beperking) en ja ik eet gezond heb zelf gisteren bijna niets gegeten en toch kom ik bij (en neen geen zoetigheid) en de medicatie is niet echt een medicatie om af te vallen maar werkt normaalgezien voor een ander probleem namelijk migraine, en ik heb dat al opgezocht op de computer en daar staat er in dat je daar ook van kunt afvallen. de medicatie noemt topamax 
28 jul 19 door lid: eveliencoppens25
Over deze medicatie Google geeft deze: 'De hoeveelheid lithium in het bloed kan toenemen. Hierdoor kunt u meer last krijgen van bijwerkingen zoals maagdarmklachten, trillen, spierzwakte, spiertrekkingen, duizeligheid, slaperigheid, sufheid, verwardheid, verminderde concentratie, moeite met lopen en spreken en epileptische aanvallen.' Verstandigste is gewoon gezond eten.  
28 jul 19 door lid: Bolke1972
Dag Evelien. 1 kilo in een week afvallen is een super resultaat. Een gezonde gewichtsafname houdt ongeveer 0,5kg/week in, omdat dit het tempo is waarop e de kilootjes weg kunt houden (geen jojo). Als je ziet dat het zo goed gaat op jezelf dan moet je jezelf de vraag stellen of je die medicatie wel écht nodig hebt. Misschien is het beter om eerst even verder te doen zoals je bezig bent en de pillen te laten voor wat ze zijn. Je kunt het best zonder die chemische rommel in je lijf te steken! Veel moed en succes! 
28 jul 19 door lid: FemkeCT
topamax brengt de zenuwen in de hersenen tot rust. Wordt al eens gegeven bij boulemia nervosa, maar ook bij epilepsie of migraine (wat gek genoeg ook bijwerkingen ervan zijn). Is niet echt bedoeld om af te vallen inderdaad, het is 1 van de neveneffecten. Je krijgt minder eetlust, maar ook minder braakneigingen. Een pil waar je ook achteraf niet zomaar ineens mee mag stoppen. Ik zou toch gewoon gezond proberen eten. Je afvaltempo is zeker niet slecht. sterkte gewenst. 
28 jul 19 door lid: alianaoiseaux
succes, waar een wil is, is een weg ! 
02 aug 19 door lid: jufveer

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


eveliencoppens25's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.