Homersan's Logboek, 12 jun 18

Vandaag, eindelijk, weer eens langs de diëtiste kunnen gaan.
Afspraak van vorige week moeten uitstellen tot vandaag, zodat er toch weer 5 weken tussen zat.

Pfff, zware weken geweest amai. Blijkbaar is deze periode voor vele mensen een doorbijter maar ze gaf dat het dit jaar het nog erger was dan anders. Volgens haar te maken met het extreme goede weer en daar kan ik haar wel ergens in volgen. Je komt meer buiten, sociale activiteiten gaan in stijgende lijn omhoog. En van zodra je op verplaatsing bent verlies je meer controle over je eten dan thuis.

Zo vond ik van mezelf ook dat ik veel meer aan het zondigen ben geweest dan normaal en ik het allemaal niet goed kon plaatsen.

Daarom vreesde ik dat ik voor het eerst dat ik niets ging afgevallen zijn, integendeel ik bereidde me er al op voor dat ik zou zijn bijgekomen.

Ik was dan ook aangenaam verrast om te zien dat ik tov 08/05/18 toch 600gr ben afgevallen. Maar sterker nog, wel 1kg aan vet verloren!

Dus ben nog steeds spieren aan het bijkweken, wat uiteraard super is!

Officiële cijfers 12/06/2018:

Gewicht (met kledij): 104.3kg
Vet (gewicht/percentage): 29.5kg / 28.28%
Afgevallen gewicht/vet: 26.3kg / 20.40kg
Gewicht (zonder vet): 74.8kg*

*fun fact: Zie net dat ik momenteel ongeveer hetzelfde gewicht (zonder vet) heb als in begin december 2017. Maar wel met 15kg vet minder nu dan toen... hoe zot is dat??

Ik had het mentaal zeer zwaar om onder de 100kg te proberen geraken en da's niet gezond... meer stress, meer schuldgevoel bij zondigen, etc... pfff.

Doel voor komende tijd wordt dan ook eerder focus op behoud, dan op gewichtsverlies. Maar, tegelijkertijd wel als open einde bekijken wat nog mogelijk is qua afvallen zonder specifiek doel.

To be continued!

Bekijk Dieet Kalender, 12 juni 2018:
1859 kcal Vet: 34,33g | Eiwit: 89,11g | Kolhy: 300,23g.   Ontbijt: Delhaize Halfvolle Melk, Kellogg's Special K Nourish. Lunch: Liebig Tomaat Supreme, Wasa Vezelrijk. Diner: Broccoli, Potatoes (Flesh Without Skin, Without Salt, Boiled), Delhaize Kipfilet, Liebig Tomaat Supreme. Snacks/Andere: Delhaize Appelsien, Koffie met Melk en Suiker, Banaan, Water, Nestlé Nesquik Reep, Appel. meer...
4063 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed bezig!👍 
12 jun 18 door lid: L1VL
Die 15kg vet minder is echt waanzinnig! Ik zie je met gemak nog onder die 100kg gaan hoor!  
12 jun 18 door lid: DianaEyckmans
Indrukwekkend resultaat hoor! Laat je niet van slag brengen en geniet van het mooie weer :) 
12 jun 18 door lid: FemkeCT
Thx iedereen voor berichten en steun! Blijven er voor gaan en wie weet hé! Volgende afspraak op 09/07. Wat zal het dan zijn...  
14 jun 18 door lid: Homersan

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Homersan's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.