ChelseaStrvtn's Logboek, 07 mei 18

Zijn eieren inclusief eigeel nu wel of niet goed als je wilt afvallen? Altijd dat gedoe errond.. eten jullie ze wel of niet?

Bekijk Dieet Kalender, 07 mei 2018:
946 kcal Vet: 35,78g | Eiwit: 35,55g | Kolhy: 127,28g.   Ontbijt: Druiven, Amandelen, Calve Pindakaas, Chiazaad, Kaneel, Aardbeien, Boni Kokospoeder, Quaker Havermout (40g), Koffie met Melk, Amandelen. Lunch: Koffie met Melk, Boni Rijstwafels met Melkchocolade, Ei, Cherrytomaten, Bruine Boterham. Snacks/Andere: Bruine Boterham, Effi Confituur Woudvruchten, Boni Rijstwafels met Melkchocolade, Kauwgom (Suikervrij), Colruyt Everyday Halfvolle Melk. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
je mag 1 maal per week een ei eten . altijd zien dat je calcium en dergelijke op punt houd  
07 mei 18 door lid: joannaoooo
Ik dacht dat je 2 eieren per dag mocht eten? 
07 mei 18 door lid: HappyTL
ik eet elke dag een ei 
07 mei 18 door lid: heleen_80
Ik denk dat je er meer mag eten , maar ik eet er max drie per week , meestal twee .  
07 mei 18 door lid: Dana@
Lijkt me niets mis mee 
08 mei 18 door lid: dceuppen
Tijdens de week eet ik amper iets van eieren (behalve bij gerechten die er om vragen zoals Asperges op zijn vlaams), maar op zondag eet ik er wel ineens een stuk of 4 bij mijn pistolets. Bevat best wel wat Kcal's, maar omdat het maar 1x per week is heeft het me nog niet tegengehouden om af te vallen zo blijkt.  
08 mei 18 door lid: Homersan
Het eiwit heb je nodig voor je spieropbouw en is een natuurproduckt beter dan al die andere brol te nemen .Doe gerust een volledig ei (1-3)per dag .Ben je echter niet zeker laat dan om de 3 a 6 maand eens uw bloed controleren vooral op chollestrol.Onthou ook dat je voeding hebt die chollestrol verminderd zoals rode rijst.... 
08 mei 18 door lid: pekkie1975
Bedankt allemaal! Eitwit eet ik wel frequent maar van de dooiers heb ik nog wat schrik. Mijn cholesterol is momenteel nog in de gezonde range maar wel aan de hoge kant dus ik ga er wel een beetje op moeten opletten. Zolang ik maar niet overdrijf zal het wel oké zijn zeker.  
08 mei 18 door lid: ChelseaStrvtn
Heel goed maar doe maar 1 per dag voor vrouwen 
09 mei 18 door lid: dannykosolosky6
Voorlopig zijn er maar weinig deftige wetenschappelijke studies die de invloed van meer dan 3/4 eieren per dag goed tonen. 3-4 zou dus veilig moeten zijn. Sinds 3 jaar eet ik zelf 4 gele eieren dagelijks en mijn LDL en Triglyceriden zijn lager dan ooit. Men zou bang moeten zijn van alle patisserieachtige producten en al de transvetten, sucrose en hfcs die daar zitten. 
10 mei 18 door lid: kakarot bpl
Ik wel 1 opmerking op de dieet kalender, ik zie dat je amper calorieën eet, het lijkt me meer op een uithongering? Lijkt dit wel genoeg calorieën om op een gezonde en lange periode af te vallen en op gewicht te blijven op termijn? Kan me niet inbeelden dat je met 800-900 of 500 calorieën de rest van je leven gaat verder kunnen?  
10 mei 18 door lid: MrBiestie
Voorbeeld overgrote meerderheid van de populatie is minder dan 1500 kcal eten ongezond en niet optimaal voor gewichtsverlies. Ongeveer hier begint het rustmetabolisme dramatisch te vertragen waardoor men nog minder moet eten om te blijven afvallen.  
12 mei 18 door lid: kakarot bpl
Zo hoog mogelijk met calorieën beginnen (als u jong bent, zou zelfs 2500 kcal afhankelijk van de levensstijl nodig zijn) als dat geen gewichtstoename levert en pas dan 100-200 calorieën elke 2,3 of 4 weken aftrekken als het gewichtsverlies stopt. Meer dan 2 kilo per maand verliezen leid bij de meesten tot stagnatie 
12 mei 18 door lid: kakarot bpl
2 eieren per week. 
12 mei 18 door lid: Artwiest
Ik dacht toch ook dat je gerust elke dag een ei mocht eten 
13 mei 18 door lid: lotte+

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


ChelseaStrvtn's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.