KV1991's Logboek, 18 okt 18

Dag lieve vrienden ,

ik kan met trots meedelen dat ik mijn dipje volledig heb overwonnen! het is het echt niet waard en gewicht bepaald zeker niet wie je bent als persoon . Gezond en gelukkig zijn is de boodschap en schommelingen in je gewicht horen er bij . maar met wat spijt en een dubbel gevoel deel ik ook mee dat ik minder actief ga zijn op deze app . Ik heb nu eenmaal een verleden met een eetstoornis en dit geeft soms teveel triggers . Ik merk ook dat er steeds meer profielen zijn waar ik op reageer om echt te helpen maar ik weet dat ik dit niet kan , ze moeten dit zelf doen . Ik zal zeker nog af en toe een update geven maar voor de rest blijf ik non-actief op deze app . Mijn eigen gezondheid en gezin komen op de eerste plaats . En dit is zeker een hele goede app waar je veel steun krijgt maar als je een slechte relatie met eten hebt gehad kan dit soms teveel triggers geven. nog veel succes allemaal ❤❤

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
veel succes. Ik ben super trots op je dat je er blijft voor gaan!  
18 okt 18 door lid: eschocka
veel succes! 
18 okt 18 door lid: INKA2105
Succes en je kan het 
18 okt 18 door lid: gezonderleven
Bedankt allemaal voor de steun ! En eschocka uiteraard blijven we er voor gaan , opgeven is geen optie ! Ik heb in al die tijd al geleerd dat het dat echt niet waard is en ik heb het ook altijd zonder opname kunnen doen (wel wekelijks therapie) en dat willen we natuurlijk zo houden. Mijn gezin en gezondheid zijn te belangrijk !  
22 okt 18 door lid: KV1991
Evenveel succes gewenst!!! 
22 okt 18 door lid: Artwiest
Succes KV, je bent van ver gekomen en ik heb er alle vertrouwen in dat je het juiste pad kan en zal blijve volgen! Geniet van je gezinnetje, er is niets belangrijker in het leven dan de mensen die je graag ziet :) 
22 okt 18 door lid: FemkeCT

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


KV1991's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.