Voedingemiddelen database en calorieteller  

Dilea

Mozzarella

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1113 kj
13%
266 kcal
Vet
22,00g
31%
Verzadigd Vet
15,000g
75%
Koolhydraten
0,50g
0%
Suiker
0,50g
1%
Eiwitten
18,00g
36%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 jun 17 07:21
13%
van ADH*
(266 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (1%)
 
Vet (73%)
 
Eiwitten (26%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
266
Vet
22g
Kolhy
0,5g
Eiwit
18g
100 g bevat 266 calorieën.
Calorieën Verdeling: 73% vet, 1% kolhy, 26% eiwit.

Verwante Kaas van Dilea:

Smeerkaas
Abdijkaas
Gouda Zero Lactose
Gouda
Emmental Zero Lactose
Fromage Frais
  Bekijk meer Dilea Kaas Producten

Meer producten van Dilea:

Riz au Lait
Chocolademelk
Yaourt à la Grecque
Griekse Yoghurt
Boter
  Bekijk alle Dilea Producten

Andere soorten Kaas:

Provolonekaas
Amerikaanse Kaas
Zwitserse Kaas
Cheddar Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Carrefour Mughetto
Jumbo Feta
Svalya Tvorog
AH Ricotta
AH Burrata
Old Amsterdam Original 35+


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.