Voedingemiddelen database en calorieteller  

Dilea

Gouda Zero Lactose

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1531 kj
18%
366 kcal
Vet
29,00g
41%
Verzadigd Vet
17,000g
85%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
25,00g
50%
Zout
1,60g
27%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 09 okt 21 02:00
18%
van ADH*
(366 cal)
18% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (72%)
 
Eiwitten (28%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
366
Vet
29g
Kolhy
0g
Eiwit
25g
100 g bevat 366 calorieën.
Calorieën Verdeling: 72% vet, 0% kolhy, 28% eiwit.

Verwante Kaas van Dilea:

Kaas Gouda
Smeerkaas
Verse Kaas
Gemalen Kaas
Platte Kaas
Abdijkaas
  Bekijk meer Dilea Kaas Producten

Meer producten van Dilea:

Riz au Lait
Chocolademelk
Yaourt à la Grecque
Griekse Yoghurt
Boter
  Bekijk alle Dilea Producten

Andere soorten Kaas:

Zwitserse Kaas
Cheddar Kaas
Provolonekaas
Amerikaanse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Svalya Tvorog
Grimbergen Kaasblokjes
AH Burrata
Delhaize Peppadew Tapenade
Delhaize Echte Loo
Président L'ovale


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.