Voedingemiddelen database en calorieteller  

Amisa

Gluten Free Buckwheat Crispbread

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1423 kj
17%
340 kcal
Vet
2,70g
4%
Verzadigd Vet
0,630g
3%
Koolhydraten
68,20g
26%
Suiker
1,31g
1%
Vezels
8,4g
Eiwitten
10,80g
22%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 apr 15 11:02
17%
van ADH*
(340 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (80%)
 
Vet (7%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
340
Vet
2,7g
Kolhy
68,2g
Eiwit
10,8g
100 g bevat 340 calorieën.
Calorieën Verdeling: 7% vet, 80% kolhy, 13% eiwit.

Verwante Crackers van Amisa:

Quinoa Fibre Plus Crispbread

Meer producten van Amisa:

Rice Puffs
Deep Pan Pizza Bases
  Bekijk alle Amisa Producten

Andere soorten Crackers:

Kaascrackers
Saltine Crackers
Tarwe Crackers
Volkoren Crackers
Crackers
  Bekijk Meer Crackers Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Feeling Ok Crosti
Wasa Sandwich Cheese Tomato & Basil
Schar Crackers
Carrefour Bio Tartines Craquantes Sarrasin
AH Lu Cracotte
Boni Spelt Crackers


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.