Voedingemiddelen database en calorieteller  

Feeling Ok

Crosti

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1565 kj
19%
374 kcal
Vet
14,00g
20%
Verzadigd Vet
5,000g
25%
Koolhydraten
8,00g
3%
Suiker
1,00g
1%
Vezels
28,0g
Eiwitten
40,00g
80%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 07 apr 24 04:02
19%
van ADH*
(374 cal)
19% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (10%)
 
Vet (40%)
 
Eiwitten (50%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
374
Vet
14g
Kolhy
8g
Eiwit
40g
100 g bevat 374 calorieën.
Calorieën Verdeling: 40% vet, 10% kolhy, 50% eiwit.

Verwante Crackers van Feeling Ok:

Mini Snacker

Meer producten van Feeling Ok:

Sandwich Cocoa
Choco Toast
Wrap
Spaghetti
Croissant
  Bekijk alle Feeling Ok Producten

Andere soorten Crackers:

Volkoren Crackers
Tarwe Crackers
Crackers
Saltine Crackers
Kaascrackers
  Bekijk Meer Crackers Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Schar Crackers
TUC Bake Rolls
Bolletje Protein & Low Carb Crackers
Carrefour Bio Tartines Craquantes Sarrasin
Bolletje Ciabatta Crackers Rozemarijn
Jumbo Gepofte Wafel Kikkererwt


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.