Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
167 kj
2%
40 kcal
Vet
1,80g
3%
Verzadigd Vet
0,300g
2%
Koolhydraten
2,80g
1%
Suiker
2,80g
3%
Vezels
0,4g
Eiwitten
3,00g
6%
Zout
0,09g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 jan 24 10:06
2%
van ADH*
(40 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (29%)
 
Vet (41%)
 
Eiwitten (30%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
40
Vet
1,8g
Kolhy
2,8g
Eiwit
3g
100 g bevat 40 calorieën.
Calorieën Verdeling: 41% vet, 28% kolhy, 30% eiwit.

Verwante Sojamelk van Milbona:

Soja Natural
Bio Organic Soja Drink Vanille

Meer producten van Milbona:

Geitenkaas Natuur
Mozzarella Di Bufala
Safari Mousse
Geitenkaas met Bieslook
High Protein Rice Pudding Choco-Banana

Andere soorten Sojamelk:

Chocolade Sojamelk
Sojamelk (Calcium Verrijkte)
Sojamelk
  Bekijk Meer Sojamelk Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Soja Keuken
Alpro Chocolate Flavour
Soy Pro Boisson Soja Non Sucré
Carrefour Soja Natuur Drink
Alpro Soya Soya No Sugars
Alpro Soya Vanille Melk


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.