Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie (17 g)
per portie
RI*
Energie
276 kj
3%
66 kcal
Vet
1,30g
2%
Verzadigd Vet
1,200g
6%
Koolhydraten
11,70g
5%
Suiker
9,20g
10%
Vezels
0,6g
Eiwitten
1,50g
3%
Zout
0,18g
3%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 17 apr 12 01:15
3%
van ADH*
(66 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (73%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
66
Vet
1,3g
Kolhy
11,7g
Eiwit
1,5g
1 portie (17 g) bevat 66 calorieën.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 73% kolhy, 9% eiwit.

Verwante Latte van Nescafé:

Caramel Latte
Coconut Macchiato
Hazelnut Latte
Latte Macchiato

Meer producten van Nescafé:

SALTED CARAMEL MOCHA
Mocca
Cappuccino Intenso
Select 3 in 1
Cappuccino Mocha

Andere soorten Latte:

Vetarme Latte Koffie
Koffie Latte
Vetvrije Latte Koffie
  Bekijk Meer Latte Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Starbucks Toffee Nut Latte
Emmi Caffè Latte High Protein
Dolce Gusto Almond Macchiato
SPAR Latte Macchiato
Starbucks Caffè Latte
Nescafé Caramel Latte


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.