Hahaha zoveel vocht! jij hoeft je niet druk te maken voor een vakantie. vliegt er zo af! bewijs!
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Ben blij dat de echte schade toch wel mee valt na 4 dagen total loss te gaan 😅 Dit was een vrij actieve vakantie qua wandelen, gelukkig maar
27 jun 18 door lid: Helena0567
|
Hihi.. ik mag nu wel oppassen! 😉
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Nee joh je bent super goed bezig!
27 jun 18 door lid: Helena0567
|
Ja? Krijg het gevoel dat ik overdrijf hahaha
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Hoe bedoel je? Overdrijven met wat?
27 jun 18 door lid: Helena0567
|
Mijn voeding.. heel erg oplettend met wat ik eet..eiwitten proberen hoog te houden. Lukt aardig maar 2 eitjes als tussendoor gaan me de keel beetje uithangen. Al is mijn buik stukken minder opgeblazen nu ik op de eiwitten let.
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Ah, ja het moet natuurlijk altijd wel leuk blijven (vind ik)! Wat denk je van cottage cheese? Ik vind het wel lekker en het zijn veel eiwitten 😊
27 jun 18 door lid: Helena0567
|
Ik zag t al bij jou staan! Heb t geloof ik nog nooit gehad.. ken t niet eens. Hoe eet je dat?
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Ik eet het gewoon zo 😄 maar denk dat je het ook met fruit ofzo kan eten... Eet het meestal als tussendoortje of “dessertje”
27 jun 18 door lid: Helena0567
|
Is net zoiets als huttenkase toch?
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Denk mss zelfs wel dat dat hetzelfde is, ben niet zeker..
27 jun 18 door lid: Helena0567
|
Lekker op een cracker met tomaatjes en alfalfa erbovenop 😀
27 jun 18 door lid: itsmeollie
|
Huttenkase is niet mijn ding. Die substantie zo in je mond. Nee dat krijg ik er niet door hihi..
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Als je er wat peper opdoet , is het een stuk lekkerder dan zo gewoon. Ik dacht dat ze ook in verschillende smaken zijn tegenwoordig.
27 jun 18 door lid: annemiek rembil
|
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Cottagecheese of hüttenkäse is ook mijn ding niet. Ik vind de textuur niet prettig. En kan er op gooien wat ik wil, maar dat verandert de textuur niet.
27 jun 18 door lid: Tijmpje
|
Idd rijmpje, dat heb ik ook!
27 jun 18 door lid: mamasuusje
|
Als je het even in de blender doet is het fluweel zacht geworden (evt met een beetje water om het goed glad te krijgen).
Zelf doe ik er vaak op een klein bakje nog 1 el azijn & mosterd en wat verse groene kruiden door, een heerlijke dip voor groente (vind ik dan).
27 jun 18 door lid: caterpillar2
|
Lekker in een slasaus/dressing, in salades en - mijn favoriet - eenkoffielepel vol in een plakje ardennerham of bauernschinken rollen. Heerlijk hartig, weinig calorieen.
27 jun 18 door lid: MargreethT
|