Vietnamese gember bouillon van varkensribben met waterkers en lente ui
|
1051 kcal
|
Vet: 41,36g | Eiwit: 59,91g | Kolhy: 111,53g.
Ontbijt: Côte d'Or Melkchocolade (25g), Aldi Serrano Spaanse Ham. Lunch: Zusto Suikervervanger, Komkommer (met Schil), Lidl Varkensrib, Runderbouillon. Diner: Côte d'Or Mignonnette Noir de Noir, Tomaten, Aardappelpuree, Stoofvleessaus, Delhaize Varkenswangen. Snacks/Andere: La Laitière Mousse Dame Blanche, Sinaasappelen, Boni Mango Diepvries, AH Pitloze Witte Druiven, Boni Ananasstukjes. meer...
|
|
1302 kcal
|
Activiteit:
Spinning (Spinnen) - 30 minuten, Apple Health - 23 uren en 30 minuten. meer...
|
|
Reacties
Moet ik onthouden... klinkt lekker!
20 sep 21 door lid: Fateje
|
ziet er zaliglekker uit !
20 sep 21 door lid: conny0502
|
Losse varkensribben overgieten met kokend water, 3 minuten laten staan, afgieten. Herhaal nog 1x
Overgiet de ribben met water, voeg +/- 5cm fijngesneden gember toe (naar smaak)
Laat +/-30min koken.
Breng op smaak met vissaus en/of zout.
(Zeef eventueel, ik maakte het vlees los en sneed het in hapklare brokjes)
Roer lente ui en waterkers op t einde door.
Denk dat koriander er ook bij past 🤤
20 sep 21 door lid: Rosbief84
|
Dankjewel voor het recept, ga dit zeker uitproberen! 👍😋
20 sep 21 door lid: Fateje
|
merci ga ik ook eens maken
22 sep 21 door lid: conny0502
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Rosbief84's Gewicht Geschiedenis
|