haludiel's Logboek, 31 jul 21

Ik zit al 6 maanden op een plateau. Nog ongeveer 3kg en ik zit aan een gezond bmi. Vorige week zat ik eindelijk onder de 65kg. Deze week niets fouts gegeten of gedaan, net meer gewandeld en crosstrainer. Toch ben ik tegen vorige week een hele kilo zwaarder.
Ik at zo'n 1350kcal, wat ongeveer mijn BMR is. Normaal zou ik moeten afvallen, maar ik denk dat mijn metabolisme vertraagd is door jaren diëten en mijn zware medicatie.
Trouwens ben ik bijna jarig en zou ik mijn calorie-inname willen verhogen voor een paar weken zodat ik makkelijk kan gaan eten met familie en met vrienden.

Bekijk Dieet Kalender, 31 juli 2021:
1504 kcal Vet: 50,76g | Eiwit: 90,12g | Kolhy: 162,75g.   Ontbijt: Cacaopoeder, Melk (Halfvol), Suiker, Plantaardige Olie, Witte Bloem, Campina Halfvolle Melk, Atkins Crunchy Muesli. Lunch: Komkommer (Geschild), Aoste Grilled Chicken. Diner: Delhaize Babi Pangang, Aldi Pikante Thaise Soep, Aldi Gele Curry met Kip, Delhaize Nasi Goreng . Snacks/Andere: Everyday Melkchocolade, Danone Hipro Chocolat. meer...
1654 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 5 minuten, Rusten - 12 uren en 55 minuten, Slapen - 10 uren. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik denk nog steeds dat je spieren aanmaakt door het bewegen/sporten die zwaarder wegen dan massa. op een gegeven moment moet je niet meer alleen naar de kilo's kijken maar ook (meer) naar de centimeters. Tenminste....dat is wat ik toch altijd geleerd heb.  
01 aug 21 door lid: karinmoerman8
dat is heel juist! 
01 aug 21 door lid: Veereltje
Ik denk niet dat ik door enkel cardio echt spieren bijkom... 
01 aug 21 door lid: haludiel
ik zou toch ook eens meten en niet enkel naar de weegschaal kijken.  
01 aug 21 door lid: MXangel
Tegen mij beweerde een dieetiste in het ziekenhuis dat spieren niet meer wegen dan vet een kg spieren weegt evenveel als een kg vet blijft een kg alleen zijn spieren compacter in omvang dan vet. 
02 aug 21 door lid: carla van esch
bedankt voor de info wel straf dat een dieetiste dat dan niet weet ik lees daar steeds zoveel verschillende meningen over.  
02 aug 21 door lid: carla van esch
Een kilo vet of een kilo spieren is allebei een kilo. Maar een bepaald volume aan spieren weegt meer dan hetzelfde volume aan vet. Bij twee mensen die 65kg wegen en even groot zijn, kan de ene er dus mollig uit zien en de andere slank. Klopt dus dat omtrek meten daarom zeker ook belangrijk is.  
02 aug 21 door lid: Priskilla.D

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


haludiel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.