Madeleine62's Logboek, 06 mei 20

Hallo, ik probeer al een hele tijd af te vallen en hou alles bij op deze site. Tot nu toe zonder resultaat. Kcal tellen en bewegen en toch maar max 200gr per week afvallen was niet vol te houden.
nu ben ik sinds 1 mei begonnen met een laag koolhydraat dieet. De eerste drie dagen was ik al 1,9kg kwijt (vocht denk ik), maar sinds maandag is er alweer 800gr bijgekomen. Gisteren heb ik voor 't eerst via een calculator de macro's opgezocht die voor mij geschikt zouden zijn.
Mijn weegdag is vrijdag, dus ik wacht nog even af op het weekresultaat, maar hoop zo dat het deze keer wel lukt, met een beetje steun hier hoop ik. 't is de eerste keer dat ik op dit forum post. :-)

Bekijk Dieet Kalender, 06 mei 2020:
1199 kcal Vet: 76,64g | Eiwit: 69,43g | Kolhy: 27,96g.   Ontbijt: Koffie. Lunch: Carrefour Veldsla met Rode Biet, Mayonaise, Roerei, SPAR Gekookte Hamreepjes, Boni Mozzarella Geraspt, Heinz Tomato Ketchup 50%. Diner: Colruyt Everyday Gerookte Atlantische Zalm, Gekookte Bloemkool (Vers, zonder Olie Bereid), Everyday Verse Roomkaas, Fama Bakboter. Snacks/Andere: SPAR Kalkoenfilet, Cava. meer...
2757 kcal Activiteit: Fietsen (Ontspannen) - <16 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hey! Ook al is er 800gram al terug bij, je bent nog altijd 800 gram kwijt op een week, dat is ook al heel wat hè!! Ik ben toevallig ook sinds anderhalve week koolhydraatarm aan het eten, zoveel ik kan. Omdat ik niet op restaurant kan heb ik extra veel tijd om te koken, waarom geen keto maaltijden dan? 😂 Ik ben ook wel al wat afgevallen, net zoals bij jou waarschijnlijk grotendeels watergewicht, maar goed. Kan je het wat volhouden? Kijk je goed naar je macro’s? Dat is wel handig op deze site vind ik. 
06 mei 20 door lid: bolleke333
(Sorry, lees net dat je zeker bezig bent met je macro’s! Het moeilijkste tot nu toe vind ik genoeg eiwitten eten. Ik las dat je je gewicht x1.2 aan gram moest eten, voor mij is dat dus minstens 75 gram aan eiwitten per dag... Daar geraak ik niet altijd...) 
06 mei 20 door lid: bolleke333
Ik vind het ook nog moeilijk om de macro's te volgen. Ben momenteel tijdelijk werkloos door de corona, dus gelukkig ook tijd genoeg om er mij mee bezig te houden. Ik moet 23% eiwit, 69% vet en 8% koolhydraten eten. 't is een hele puzzel om de verhoudingen te doen kloppen. de berekening voor de macro's heb ik gevonden op https://keto.nl/keto-calculator/ 
06 mei 20 door lid: Madeleine62
Je mag me ook altijd een berichtje doen als het niet lukt, dan leg ik je even uit wat ik aan het doen ben. De basis is ook koolhydraatarm eten, veel proteïnen, maar er komt nog wel wat meer bij kijken (zonder dat je extra "ellende in de keuken" hebt). 
06 mei 20 door lid: Anne-Fee
Voor eiwitten,proteine shake(goede kwaliteit,haal de mijne bij de apotheek).Als sporter gebruik ik dit al jaren.Laag in cal. en 25 à 30 gr Prot.Intermedant fasting(om af te vallen) helpt ook enorm zonder honger lijden. 
06 mei 20 door lid: pascaldys
Een goeie manier om af te vallen is een nieuwe vorm van beweging proberen. Ik ging altijd hardlopen, maar door kniepijn ben ik twee weken geleden overgegaan naar hiken en opeens ben ik 2 kg kwijt zonder te stoppen met snacks. Als je lichaam een bepaalde vorm van beweging niet gewend is, gaat het in het begin veel verbranden, dus wissel bewegingsvormen af, dit raad ik iedereen aan.  
06 mei 20 door lid: Julieck
Dankjewel allemaal voor de bemoedigende reacties en goede raad. Ik heb een aantal jaren een heel ongezond leven geleid (eigen horecazaak, stress, teveel alcohol en ik at op heel onregelmatige uren). Ik ben nu gestopt, ga weer werken (kantoorjob) en ga met de fiets naar 't werk (totaal 20km). Ik ga ook terug een keer per week stappen (5km). Ik reis heel graag en dan vooral de meer avontuurlijke reizen (hiken). Ik moet dus terug slank en fit genoeg zijn. Blij dat ik terug de knop omgedraaid heb en 'k ga ervoor nu.  
06 mei 20 door lid: Madeleine62

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Madeleine62's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.