jschauvaerts's Logboek, 05 mei 20

wat doe ik verkeerd
20 minuten start to run... 14000 stappen... En gewoon Na eten 64,6😳
stappen, lopen, bewegen met als resultaat +1kg op.einde van den dag...
begonnen met 63,6 nu voor douche 64,6...

ja ik weet het als mij ni elke dag wegen... maar als ik da ni doe dan is het een ramp als het elke dag zoveel bijpakken is terwijl ik dacht dat ik heel miniem gegeten heb...

echt... jaren deed ik het zo en ik geraakte af... Nu beweeg ik nog is extra meer... is da precies omgekeerd en hoe meer ik oplet... hoe meer ik verdikker...

Ik wil kilo's kwijt!!! niet bijnemen 😰😭

depri word ik ervan... alle moeite voor niets...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Is helemaal geen moeite voor niks! Spiermassa weegt meer dan vetmassa + hoe meer spieren, hoe sneller je vet verbrandt. Zeker als je begint met sporten is het normaal dat je wat extra kilo’s weegt. 
05 mei 20 door lid: Jana200029
Het is ook heel logisch dat je 's avonds meer weegt dan 's ochtends he.. Ongeacht of je gesport hebt of niet.. Je hebt gegeten, wss veel gedronken.. Ook dat zie je op de weegschaal.. Best enkel nuchter op de weegschaal gaan staan. Geeft meer moed! En elke dag wegen.. Heb ik ook een beetje last van. Maar het schommelt zo hard, dat je er alleen depri van wordt.. Daarom onthoud ik enkel hoeveel ik weeg op maandagochtend. Alles daartussen is bijzaak :D 
05 mei 20 door lid: Bicky01
En misschien zit je ook gewoon al op je gewicht? Hoe groot ben je? We mogen natuurlijk niet te veel willen ook he! ;) 
05 mei 20 door lid: Bicky01
Je moet niet naar het nummer op de weegschaal kijken, maar naar wat je in de spiegel ziet! Als je 2 kilo bijkomt, maar je taille ziet er veel beter uit, maakt dat nummer toch niet uit! En ik raad een weegschaal aan die de percentages van je lichaam meet (water, spieren, vet en botten). Zo heb je een beter idee welk deel van je lichaam zwaarder wordt :)  
05 mei 20 door lid: Julieck
1kg lichaamsvet is ongeveer 7700 kcal dat je te veel zou gegeten hebben... dat lijkt me een hele opgave dus je bent zeker geen kilo vet bijgekomen op 1 dag tijd :) 
05 mei 20 door lid: amber.jack
Trouwens altijd op't zelfde moment van de dag wegen, Nie meermaals op eenzelfde dag, dat heeft geen enkel nut. Ik ben meestal 2 kg zwaarder doorheen de dag, dat is compleet normaal! Je lichaam verwerkt al het vocht en overgebleven stoffen 's nachts.  
05 mei 20 door lid: Julieck
Je kan ook vocht opnemen , vet kan het allesinds niet zijn . Sonja kimpen al geprobeerd . Balans voeding en beweging . 12 u eetmoment en 12 u maagrust . Dat alleen al maakt groot verschil . En u idd niet focussen op dat getal . U elke dag wegen is nonsens . Weeg je eens 1 keer in de week . 1 tot 2 kilo per week afvallen int begin is de norm . En u wegen op hetzelfde uur . Het is normaal dat je savonds meer weegt dan overdag . 
05 mei 20 door lid: lin3103
Elke dag wegen tot daar toe, dat heeft weinig nut want je schommelt toch altijd, maar ik denk dat we dat allemaal soms doen... Maar dat je ‘s avonds meer weegt kan niet anders! Je eet en drinkt toch! Een liter water is een kilo hè, je zweet en plast dat allemaal uit maar niet direct hè! Dus hoeveel je ook loopt en sport, je gaat ‘s avonds al-tijd meer wegen. ‘s Nachts verteerd je eten verder, je zweet, ‘s ochtends plas je de rest eruit... 
05 mei 20 door lid: bolleke333
stop met op random tijdstippen te wegen ,doe het iedere dag zelfde tijdstip op een lege maag als je het zo nauw wilt opvolgen... dus gewoon sochtends na je toiletbezoek en whatever het gewicht ook is het mag je dag niet beïnvloeden als je na 1 week geen trend naar beneden ziet is het tijd om te evalueren en een oplossing te verzinnen  
05 mei 20 door lid: Pouyan7
Door te douche neem je lichaam (vooral handen en voeten) tot 600 gram vocht op maar na een nachte rust gaat dat dan weer weg. En ook spieren wegen meer dan vet, dus het kan zijn dat je wat extra spieren hebt gekweekt, dus na een nacht zie je die ook verdwijnen die extra kilo. Probeer één vast moment in te plannen in de week waar je alle metingen doet, wegen, cm-ters, ... (max 1 per week) 
06 mei 20 door lid: tomleppo
Sporten zorgt voor kleine scheurtjes in je spieren. Je lichaam moet werken om deze te herstellen, en houdt bijgevolg vocht vast. 
07 mei 20 door lid: juultjexlove
in Mijn geval ben ik ook de dag na een zware workout een kilo bij. maar de dag daarna is het er weer af bv gisteren kilo bij vandaag dan kilo en half minder. denk idd omdat je lichaam dan ff vocht vasthoud. ook mss beter enkel smorgens wegen :) veel succes ! 
07 mei 20 door lid: Cedriclol
Niet wegen... wel meten... 1 maal per week ... buik, borst,billen en nek meten 
07 mei 20 door lid: kenmatti

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


jschauvaerts's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.