Teske92's Logboek, 13 sep 19

Hebben de kenners onder jullie een idee of een whey proteïne shake goed is als vervanging van ontbijt ? Is laag in koolhydraten en calorieën ...

Bekijk Dieet Kalender, 13 september 2019:
1525 kcal Vet: 82,40g | Eiwit: 28,00g | Kolhy: 168,40g.   Ontbijt: Panos Chocoladekoek. Snacks/Andere: Ambiente Witte Chocolade met Gepofte Rijst . meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik deed het in het begin, maar kon daar niet lang genoeg op verder functioneren. Ook niet erg realistisch, want op een dag moet je tóch écht weer eten... Makkelijker is het om te vervangen door proteïnerijk écht voedsel. Bijvoorbeeld 100-150 gram kwark of volle Griekse yoghurt met daarin wat rood fruit of chiazaden of noten of sojavlokken of.. Of ontbijten met eieren. Proteïnebrood bestaat ook. Mogelijkheden zat om niet met shakes te beginnen. Ik heb er wel nog staan voor in nood, maar eerlijk, al 2 maanden niet meer open gedaan, die pot. 
13 sep 19 door lid: helenaatje
ik gebruik een shake als ontbijt en dat gaat goed bij mij. 
13 sep 19 door lid: dominique.gryspeert
Tuurlijk. Ik voeg er wel bessen of 1 banaan of peer aan toe maar proteïnen 's ochtends zijn een prima start van de dag. Of 's avonds kan ook, 's middags neem je best je grootste maaltijd (verbruik). Succes! 
14 sep 19 door lid: Zij.ik
Dank je voor de reacties ! Ja ik zou het vooral doen omdat het sneller binnengaat s morgens. Heb al Griekse youhurt met aardbeien zn muesli smorgens gedaan en lukt ook goed maar soms geen tijd om te maken en dan eet ik niks dus denk dan beter snel een shake dan niks ☺️ Thanks voor de tips!  
14 sep 19 door lid: Teske92
Tip: avond van tevoren je fruit in een kom in de koelkast, 's morgens een lepel of 2-3 kwark of whatever erop en klaar. Het is de bedoeling om je levensstijl te veranderen en dus patronen te doorbreken. Shakes zijn handig voor die momenten waarop je geen tijd hebt, maar de meeste mensen slagen er niet in om dat voor altijd vol te houden... Vraag jezelf af of het dat pad is wat je de komende jaren wil bewandelen, van dieet naar dieet hoppen.  
14 sep 19 door lid: helenaatje
Persoonlijk zou ik dat niet binnenkrijgen, liever yoghurt met gezonde volkoren granen, stuk fruit of gewoon volkoren boterham met gezond beleg of eitje...  
14 sep 19 door lid: elsbody
Ik ben geen voorstander van shakes als vervangingsmaaltijd, dat ga je nooit de rest van jouw leven doen. Echter ik train vaak fasted en na een zware krachttraining en cardio sessie gebruik ik whey protein in mijn post-workout in combinatie met Griekse yoghurt met havermout, frambozen (of appel of banaan), chiazaad en stukjes walnoten. Dit staat meestal reeds in de koelkast de avond tevoren. 
15 sep 19 door lid: 001.dark.horse

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Teske92's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.