smootylaatmaar's Logboek, 15 okt 23

Oké, ik kan het niet alleen 😥.
Maar heb geen idee wat ik moet doen. Net eens terug gekeken, vorig jaar deze tijd was ik net zo zwaar als nu. Met als zwaarste punt 95.6 in November. Ik heb in een jaar tijd dus niks bereikt. Ben November 2022 opnieuw begonnen met Ritalin. Dacht eerst dat het wel een goede uitwerking had. Leek iets meer controle te hebben, minder impulsiviteit, minder laatjes tegelijkertijd open in mijn hoofd. Maar volgens mij was dat mijn wens, wat ik hoopte dat de Ritalin zou doen. Het voelde als een laatste zwakke strohalm. Ik schiet van depressie naar euforie en knal dan keihard terug. Alles lijkt me uit handen te glippen of net buiten bereik te blijven. Alle energie gaat op aan doorgaan, doorgaan, niks laten merken, je kunt het, jij bent in controle. Maar ik kan niet meer doorgaan, heb geen controle. Zit vast in de patronen en cirkels die ik uit veiligheid en zelfbescherming heb gecreëerd. Doen lama's aan winterslaap?....ik geloof dat ik daar wel aan toe ben🦙. Ik ben zelfs zenuwachtig om deze post te posten. Alsof het allemaal niet waar is,zolang het niet zwart op wit staat. Ik voel me verdwaald, verblind en verloren. Zo...daar staat het.

Bekijk Dieet Kalender, 15 oktober 2023:
2572 kcal Activiteit: Garmin - 24 uren. meer...

50 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 24
Reacties 
Wat heftig dit zeg! Ik wens je veel kracht toe ❣️ 
15 okt 23 door lid: SabineS85
Misschien zou je hulp kunnen zoeken, sterkte 😘 
15 okt 23 door lid: Rommeltjes
heel veel knuffels lieve lama 💕🥰 
15 okt 23 door lid: Elfje69
❤️ 
15 okt 23 door lid: Antoinette loves food...
🫂😘 
15 okt 23 door lid: asjege
Jeetje lieverd , wat ellendig zeg 😥 . Misschien is hulp zoeken wat Rommeltje nu even het belangrijkste. Spreuken 3 : 5 en 6. Dikke knuffel , liefs 💋  
15 okt 23 door lid: annemiek rembil
❤️❤️❤️ 
15 okt 23 door lid: Dappere-Dodo
lieve Lama, zoek hulp!! ❤️ 
15 okt 23 door lid: SnelleEll72
❤️ 
15 okt 23 door lid: dani.p2
Het is goed dat je dit hebt gepost want dan kunnen mensen je helpen. En alles is goed, je situatie is goed. Wellicht zie je dat nu niet maar uiteindelijk komt uit alles iets goeds. Begin rustig je eetframe, de periode waarin je eet te verkleinen door intermittent fasten. Begin met maximaal 8 uren eten en 16 uren niet. Verander je relatie met eten op deze manier en krijg grip. Bouw het in een later stadia verder af, verdiep je er maar eens in. Probeer je pieken af te remmen zodat je dalen minder diep worden. Meditatie kan je hierbij helpen, ga zitten, sluit je ogen en tel je adem in en tel je adem uit. Gedachten die komen laat je gaan zonder er in vast te bijten. En weet en leer dat je brein altijd tegen je liegt dus luister er niet meer naar. Verdiep je eens in breathwork en koude douches. Krijg controle over je lichaam en daarmee je geest. Zoek iemand om mee te praten. Neem veel meer rust momenten, wees smorgens actief bouw af naar einde van de dag. Je gewicht is je laatste zorg, focus op je geluk dat gewicht volgt wel. Verdiep je eens in het carnivoor dieet. Maak minder afspraken, zorg voor minder prikkels en meer stilte. Eerst is dat moeilijk dan ga je begrijpen wat ik bedoel. Succes! 
15 okt 23 door lid: FCAL73
hele warme knuffel💜💋 
15 okt 23 door lid: claudet57
❤️ 
15 okt 23 door lid: boebes21
Lieve Smooty heel veel sterkte in deze voor jullie zo moeilijke tijd. Wat een moed toon je door je verhaal hier te plaatsen zodat we met z’n allen je kunnen helpen/luisteren. Gebruik die moed ook om rust voor jezelf te vinden dan zal het afvallen ook wel komen.💐😘🙏🏻 
15 okt 23 door lid: Ria7057
Wat naar voor je. Heel veel sterkte ❤️ 
15 okt 23 door lid: gien55
Da's klote! Heel veel sterkte 🙏❤️ 
15 okt 23 door lid: keto_danny
Sorry voor het late reageren, ik ben aan het werk. De professionele hulp is er. En dan luister ik en denk oh jaaaa, dat is het, waarom heb ik daar nou niet aan gedacht. Vervolgens kom ik thuis en snap er niks meer van. Meer rustmomenten en in de ochtend meer actief klinkt enig.....als ik geen baan in de zorg zou hebben, of een gezin.... Ik werk onregelmatige diensten dus dat verhaal gaat niet op. Ik wou dat ik mezelf kon af rafelen, een leuk patroontje uit zoeken en een nieuwe lama breien.  
15 okt 23 door lid: smootylaatmaar
sterkte en een dikke knuffel ❤️ 
15 okt 23 door lid: linkelouitje
💓💓💓 
16 okt 23 door lid: Naphthacat
Sterkte!  
16 okt 23 door lid: awvanderbie
mooi dat de hulp er is. Uit (naaste) ervaring heb ik van dichtbij mogen meemaken dat een ervaringswerker of deskundige erg ondersteunend kan zijn. (ADHD) bestaat er zoiets in de richting waar jij zit? 
16 okt 23 door lid: Suzepluus

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


smootylaatmaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.