Veereltje's Logboek, 25 aug 15

Ik blijf hangen... En als ik eerlijk ben lijkt mijn dieet kalender inderdaad meer iets voor behoud van gewicht dan om af te vallen. Nu weet ik intussen dat dit werkt, en zal ik dus de knop terug moeten omdraaien naar 'gewicht verliezen'.

Nog iets... Van mij mag iedereen hier 'vriend' zijn met mij, maar als je je gewicht niet wil delen, dan kan ook niemand een steun voor je zijn... Je hoeft je niet te schamen ! We zitten hier allemaal met een gewicht- of eetprobleem. De bedoeling van de site is om je te motiveren, maar dan moet je jezelf ook volledig openstellen vind ik. Succes jolienl en Ingenuyt !

Bekijk Dieet Kalender, 25 augustus 2015:
1763 kcal Vet: 39,86g | Eiwit: 88,23g | Kolhy: 222,42g.   Ontbijt: Koffie met Melk. Lunch: Limonade (Caloriearm), Rosé, Knorr Tomatensoep met Balletjes, Delhaize Kippenwit, Tarwezemelen Brood. Diner: IJsboerke Icy Light, Cava, Aldi Puree Diepvries, Stoofvleessaus, Gestoofd Hert / Ree, Groene Snijbonen, Wortelen, Cava, Mayonaise, Blauwe Krab, Delhaize Mini Toast, Boursin Ail & Fines Herbes. Snacks/Andere: Koffie met Melk, Limonade (Caloriearm), Pompelmoes, Delhaize Yoghurt met Vruchten 0%, Delhaize Yoghurt met Vruchten 0%. meer...
3336 kcal Activiteit: Strijken - 1 uur, Boodschappen - 15 minuten, Fietsen (Matig) - 21 km/h - 50 minuten, Werken - 7 uren en 45 minuten, Rusten - 7 uren en 25 minuten, Slapen - 6 uren en 45 minuten. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Mocht afvallen een puur wiskundige calorie in minus calorie out zijn, dan moet je een deficiet bereiken van 7.700 calorieën om 1 kilo af te vallen. Dat betekent in mijn geval, met een inname voor gewichtsbehoud van ongeveer 2.000 Kcal, ik ongeveer 15 dagen nodig heb waarop ik 500 Kcal minder eet om die kilo te verliezen. Ik zou ook meer kunnen sporten om nog meer deficiet te bekomen. Dat is waar ik voor opteer. Akkoord. het is niet echt het snelste proces. Maar het werkt wel. in the long run. Maar moeten we niet met z'n allen beseffen dat het ons vele jaren en vele euro's gekost heeft om tot op dit (over)gewicht te geraken? We mogen redelijkerwijs niet verwachten dat we dat nu op een paar dagen (of weken) er weer allemaal af gaan krijgen. Maar toch doen we dat. Ik incluis :-) 
25 aug 15 door lid: boomke
die redenering kan ik alleen bijstaan :-) Geduld is ne schoonen deugd... We doen lekker gezellig verder :D 
25 aug 15 door lid: Veereltje
Zelfde probleem hier, het is wel moeilijk als je gewoon moet koken voor de rest van je gezin en jijzelf dan moet maar gemotiveerd blijven. Succes Veereltje ☺ 
25 aug 15 door lid: Budgie 1
het menu van het hele gezin wordt hier deels beïnvloed :-) iedereen eet nu ietwat gezonder :P 
25 aug 15 door lid: Veereltje
Hier niet ik sta er alleen voor 
25 aug 15 door lid: Budgie 1
succes Budgie 1 !! 
25 aug 15 door lid: Veereltje
Dankje voor de steun :) ! Heel leuk :) Ik probeer om brood, aardappelen etc. Te beperken. Voor mij helpt dit heel goed om de porties daarvan te verkleinen , misschien een tip? :) 
25 aug 15 door lid: jolienl
En sorry, mijn instelling stond blijkbaar op privé :) wist ik niet. 
25 aug 15 door lid: jolienl
geen probleem Jolienl :-) maar nu is het veel gemakkelijker om je ook een duwtje in de rug te geven ;-) en bedankt voor de tip !! 
26 aug 15 door lid: Veereltje
Ik heb het ook moeten aanpassen, aanvankelijk mocht ik 1600 kcal eten maar dan gebeurde er niks. Nu teruggedraaid naar gewichtsafname en kom op 1300 kcal uit. Dit schijnt te werken. Good luck!  
26 aug 15 door lid: CatyChe

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Veereltje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.