gerardvan seer's Logboek, 11 nov 21

STAP 3:

Neem 1 dag vrij per week en eet wat je wilt
Een dag per week kun je ‘vrij’ nemen en eten wat je wilt. Deze ene dag kan bijdragen aan een groter gewichtsverlies. Hoe gek dat ook klinkt!

Waarom?

Door 1 dag per week meer koolhydraten te eten worden hormonen gestimuleerd die bij de vetverbranding betrokken zijn.

Tijdens deze ‘vrije’ dagen is het vrij normaal om een beetje aan te komen. Het meeste van dit gewicht zal echter bestaan uit water dat je binnen een dag of twee dagen weer kwijt zult zijn.

Optioneel: Meer bewegen

Om snel vet te verliezen is alleen anders eten niet voldoende, dan zul je ook meer moeten bewegen. Dit hoeft niet direct in te houden dat je moet sporten, je kan ook wat vaker de fiets pakken en bijvoorbeeld de trap nemen in plaats van de lift. Als je slechts af en toe beweegt zal het resultaat echter minder goed zijn.

Om echt effectief vet te verbranden raad ik je daarom aan om geregeld meer te gaan sporten en spiermassa op te bouwen. Spieren zijn belangrijk voor de vetverbranding omdat ze ook in rust energie gebruiken, dit in tegenstelling tot vetweefsel. Wie meer spiermassa heeft, verbruikt dus meer energie, zelfs zonder te bewegen!

MORGEN: Hoe kan ik mijn spieren versterken?

Bekijk Dieet Kalender, 11 november 2021:
1229 kcal Vet: 61,57g | Eiwit: 61,93g | Kolhy: 98,55g.   Ontbijt: Zout, Meergranen Sandwich, Koffie (Oploskoffie), Le Coq de France Brie, Zacht Gekookt Ei. Lunch: Koffie (Oploskoffie), Salade met Pittige Bulgur, Verse Kaas, Kip en Spinazie-Rucola Mengeling, Zout, Zacht Gekookt Ei, Mandarijn, Activia Muesli. meer...
1678 kcal Activiteit: Douchen - 10 minuten, Rusten - 11 uren en 20 minuten, Slapen - 8 uren, Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 30 minuten, Bureauwerk - 4 uren. meer...

   Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


gerardvan seer's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.