gerardvan seer's Logboek, 08 nov 21

IN DRIE STAPPEN BEGINNEN MET VET VERLIEZEN

Vandaag de eerste stap:

Er zijn erg veel studies over afvallen en vet verbranden. Ook werken sommigen en anderen niet. Op basis daarvan is er een strategie ontwikkeld om vet te verbranden. Deze strategie is vooral gebaseerd op het eten van een dieet zonder koolhydraten. Hieronder vind je de stappen die je kunt nemen:

STAP 1: SCHRAP SUIKERS EN SNELLE KOOLHYDRATEN

Het zoveel mogelijk schrappen van suikers en andere snelle koolhydraten zorgt er op den duur voor dat je lichaam overgaat op het verbranden van vet in plaats van het opslaan van vet.

Ook zorgt het schrappen van koolhydraten voor een stabielere bloedsuikerspiegel, en als gevolg daarvan minder honger en eetlust.

Schrap de volgende voedingsmiddelen met suikers en/of andere snelle koolhydraten:

Eet minder koolhydraten om vet te verliezen
- (wit) Brood
- Ontbijtgranen: muesli, cruesli, cornflakes etc.
- (witte) Rijst
- (witte) Pasta
- (ontbijt)Koek
- Koekjes
- Verpakte tussendoortjes
- Chips
- Snoep
- Frisdrank (ook light)
- Vruchtensap
- Melk
- (Fruit-)Yoghurtjes en andere Toetjes

Voor een optimaal resultaat is het daarnaast aan te raden NIET MEER dan 1 stuk fruit per dag te eten. Zeker als je snel gewicht kwijt wilt raken.

De makkelijkste manier om deze stap uit te voeren is door al je eten zelf te maken en dus geen verpakte voeding meer te kopen. Wat je kunt eten leg ik je in de volgende blogs uit.

tot morgen

Bekijk Dieet Kalender, 08 november 2021:
2923 kcal Vet: 137,59g | Eiwit: 96,89g | Kolhy: 339,14g.   Ontbijt: Milbona Yoghurt, Boni Muesli met 45% Fruit, Noten, Zaden en Pitten, Koffie (Oploskoffie), Avocado. Lunch: Délifin Kalkoensalami, Carrefour Omegabaars Gerookt, Koffie, Rambol Notenkaas, Buttella Omega 3, Gemengd Volkoren Brood, Carrefour Omegabaars Gerookt, Président Camembert, Activia Muesli. Diner: Oploskoffie (Poeder), Avocado, Gekookte Boerenkool (Vers), Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt), Erwtensoep. Snacks/Andere: Pralines, Mokka Koffie, Aldi Mini Crackers. meer...
1713 kcal Activiteit: Traplopen - 4 minuten, Openbaar vervoer (bus) - 1 uur en 30 minuten, Douchen - 10 minuten, Rusten - 9 uren en 46 minuten, Slapen - 8 uren, Bureauwerk - 4 uren, Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 30 minuten. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


gerardvan seer's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.