Lady of Shalott's Logboek, 02 aug 19

Gewicht registratie (niet in logboek) voor 02 augustus 2019
80,7 kg Tot nu toe verloren: 8,3 kg.    Nog te gaan: 17,7 kg.    Dieet gevolgd: 100%.

Bekijk Dieet Kalender, 02 augustus 2019:
935 kcal Vet: 36,67g | Eiwit: 42,79g | Kolhy: 105,21g.   Ontbijt: Hardgekookt Ei, Dries Pannenkoeken Dries Pannenkoeken. Lunch: Goslank Goslank Bananenshake (met Water). Diner: Coca-Cola Coca-Cola Zero (Flesje), AH Cantaloupe Meloen, McDonald's Chicken McNuggets (4), McDonald's Cheeseburger, McDonald's Frieten (Klein). Snacks/Andere: Alpro Yoghurt - Perzik, Nalu Passion. meer...
Gewichtsafname van 5,6 kg per week

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Gisteren begonnen met IF (Intermittant Fasting): 16 uren niks eten (wel drinken) en gedurende 8 uren is eten toegestaan. Ik start om 11h en eindig om 19h 
02 aug 19 door lid: Lady of Shalott
Veel succes!  
02 aug 19 door lid: Zij.ik
Ben ook weer deze weg ingeslagen ik eet tussen 12.30 en 19.30. daarvoor/na enkel zwarte koffie en water. 
02 aug 19 door lid: vanheist
heb ook lange tijd IF gedaan toch redelijk kunnen vermageren tot dat ik veranderde van dagdienst naar shift werk dan ging het niet meer 
03 aug 19 door lid: ringoragaert
Ik hoop het te kunnen volhouden. Ik sta in het onderwijs, dus nu is het echt niet moeilijk omdat ik nog steeds vakantie heb. Eens het schooljaar is begonnen hoop ik het vol te kunnen houden. Als ontbijt denk ik dan een proteïnereep of -shake te kunnen nemen tijdens de kleine pauze. Dan zal ik wel mijn tijd moeten aanpassen want die kleine pauze eindigt om 10h30. Eten zal dan tussen 10h15 en 18h15 gebeuren. Komt wel goed, hoop ik. Tot nu toe heb ik niet zoveel honger na 19h. In huis bezig zijn met opruimen en dergelijke (3 jonge kinderen :O) lukt ook wel om de periode tot 11h te overbruggen.  
05 aug 19 door lid: Lady of Shalott

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Lady of Shalott's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.