Biene Mays's Logboek, 10 jan 19

toetje slagroomijs blauwe bessen

Bekijk Dieet Kalender, 10 januari 2019:
928 kcal Vet: 33,29g | Eiwit: 65,09g | Kolhy: 78,99g.   Lunch: Milbona Halfvolle Melk 1,5% Vet, Oceansea Noorse Gerookte Zalm, AH Avocado Eetrijp, Wasa Vezelrijk Cracker, AH Conference Peren. Diner: Ajam paniki, Sajoerboontjes, Nevo Komkommer met Schil, Gekookt Ei, Bloemkoolnasi 2019. Snacks/Andere: Hertog Slagroomijs Light, AH Blauwe Bessen. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Light, hm, ben benieuwd naar de ingrediënten.  
10 jan 19 door lid: Nikinski
Testini1, op ah.nl staan van ieder product de ingrediënten en voedingswaardes! :-) 
10 jan 19 door lid: Elfje69
Even opgezocht. Toch nog voornamelijk suikers zie ik. Ik ben op het moment op een toegevoegd suikervrij dieet nav de documentaire That sugar film. Beter minder suiker dan minder vet.  
11 jan 19 door lid: Nikinski
Is ook niet gezond, maar iedereen zat gisteren ijs te eten en dit was het enige wat de vriezer voor mij nog te bieden had .In ieder geval beter dan BEN & JERRY 😉. HALO TOP en OPPO zijn de betere alternatieven maar als je helemaal geen suiker wil eten kan je beter helemaal geen ijsje nemen. Ik kon gisteren gewoon niet weerstaan. Guilty pleasure! 
11 jan 19 door lid: Biene Mays
en je mag toch af en toe ook wel eens genieten! ik hoop dat het gesmaakt heeft 
11 jan 19 door lid: sabrinaraaf
Ja Sabrina dat vind ik ook.Het ijs smaakt heerlijk romig en wat mij betreft proef je niet dat het een light variant is.Her bespaart mij in ieder geval een paar kcal. De suiker is niet goed,dat klopt wel.😉 
11 jan 19 door lid: Biene Mays
Ja normaal doe ik het ook niet zo strikt maar wil deze maand er even helemaal voor gaan. Ook om te kijken wat het met me doet lichamelijk en geestelijk om geen toegevoegde suikers te eten. Gepureerde bevroren mango- of banaanijs zou ik dan nemen. Maar inderdaad, als je het neemt, geniet ervan.  
11 jan 19 door lid: Nikinski

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.