Helena0567's Logboek, 30 sep 18

Tea party 😋

Bekijk Dieet Kalender, 30 september 2018:
2069 kcal Vet: 110,62g | Eiwit: 67,09g | Kolhy: 196,97g.   Ontbijt: Wasa Knäckebröd Volkoren, Aldi Kipfilet, Aldi Coppa Defilin, Plus Pistolets Wit, Molenland Gouda Holland Kaas 48+ Jong Belegen. Lunch: Cava. Diner: McDonald's Mayonaise, McDonald's Honing Mosterd Small Wrap, McDonald's Franse Frietjes (Medium), McDonald's Hamburger. Snacks/Andere: Slagroom, Warme Chocolademelk. meer...

39 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Mooie foto hoor, kan best.... Heerlijk zo'n middagje high tea....  
01 okt 18 door lid: boefhje
Ik snap het wel. De 1 is hier gevoeliger voor dan de ander. Deze discussies zijn er meer geweest. Soms laat ik me ook beïnvloeden door foto's, maar meer door verhalen. Dan denk ik, ach, die doet het ook en valt ook goed af. Of ik krijg er juist zin in daardoor, helaas. Maar, dat is mijn probleem. Niet van de anderen. 
01 okt 18 door lid: annemiek rembil
En wat is 'fout'? Dat bepaalt toch ook ieder voor zich? Er zijn zo veel manieren om af te vallen. Ieder moet doen wat goed voor hem/haar is. 
01 okt 18 door lid: Tijmpje
Iedereen valt anders af, om dan te gaan verkondigen dat dit niet mag omdat het anderen kan beïnvloeden, moet je jezelf afsluiten van de buitenwereld. Ik val af volgens de IIFYM methode. Als iedereen een beetje open zou staan voor het feit dat niet alleen jouw eigen methode de juiste is, scheelt al een hele hoop.  
01 okt 18 door lid: PuttenJourney
Ik word gemotiveerd om na te denken om zoiets te organiseren om ook de sociale contacten weer aan te halen en om te kijken of dit op een gezonde manier kan. Als je dit doet in plaats van een maaltijd past het zelfs nog binnen de calorie inname per dag 😁 
01 okt 18 door lid: Zonnetje inhuis
Daar heb je/jullie volgens mij heerlijk van genoten! Moet kunnen een keertje smullen! 
01 okt 18 door lid: dani.p2
Wat leuk om dit te zien: zelfs met caneles de Bordeaux erbij! Krijg gelijk zin om ze zelf weer eens te maken. 
01 okt 18 door lid: MargreethT
Ik kreeg gisteren zo, n uitnodiging. Ga het maar doen ;)) 
01 okt 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Helena0567's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.