leenjac's Logboek, 13 jun 18

ik ben wat inspiratieloos wat betreft koude lunchgerechten, snel te maken en om mee te nemen. zowel voor mezelf als voor mijn man. we eten allebei niet zo graag boterhammen. hebben jullie ideetjes of sites waar ik inspiratie kan opdoen? merci!!!

Bekijk Dieet Kalender, 13 juni 2018:
481 kcal Vet: 21,81g | Eiwit: 15,91g | Kolhy: 59,27g.   Ontbijt: Quaker Havermout (40g), Soy Pro Sojamelk, Kiwi, Gemengde Notenmix. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Ik eet af en toe een wrap voor wat afwisseling of een slaatje, ook koude pastasalade met rucola is lekker.. heb een een tomatensalade gemaakt; verschillende soorten tomaat met verse kruiden en wat olijfolie. Top!👌 
13 jun 18 door lid: Roos VC
maaltijdsoep? 
13 jun 18 door lid: INKA2105
Bieten- of worteltortilla. Heerlijk! Opvullen naar keuze (kip, ham, groentjes,...). Ik eet ook graag slawraps (online recepten te vinden). 
13 jun 18 door lid: FemkeCT
Chickslovefood gebruik ik zelf vrij veel! Leuke foodblog met makkelijke en lekkere recepten! 
13 jun 18 door lid: Marlies.VdB
Kip met ananas, tonijn met perzik, asperge rolletjes met magere hesp... zulke dingen eet ik ook wel eens in combinatie met een slaatje. 
13 jun 18 door lid: tricha5
Dank je wel voor de reacties! 't zijn vooral koude gerechtjes waar ik naar zoek aangezien mijn man heel veel op de baan is en zijn eten niet kan opwarmen. Top!! 
14 jun 18 door lid: leenjac
Koude quinoasalade, koude linzensalade, geitenkaas met rode biet en noten 
14 jun 18 door lid: leske1607
In mijn voedingslogboek vind je bij morgen de ingrediënten terug die ik mijn quinosalade doe. Samen iets van 486kcal, dus lekker licht :) 
14 jun 18 door lid: FemkeCT
Als ontbijt is granola altijd iets lekker maar als hoofdmaaltijd kan je eens een slaatje maken, hoeft niet saai te zijn! Doe er een stukje foie gras bij of spek of dergelijke, heel erg lekker! 
14 jun 18 door lid: EstherVs

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


leenjac's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.