Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
60 g
per portie
RI*
Energie
635 kj
8%
152 kcal
Vet
9,00g
13%
Verzadigd Vet
5,400g
27%
Koolhydraten
1,08g
0%
Suiker
0,00g
0%
Eiwitten
16,80g
34%
Zout
0,36g
6%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Extra Beschrijving/Toevoeging:
calcium 941 mg
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 20 mrt 24 04:17
8%
van ADH*
(152 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (3%)
 
Vet (53%)
 
Eiwitten (44%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
152
Vet
9g
Kolhy
1,08g
Eiwit
16,8g
60 g bevat 152 calorieën.
Calorieën Verdeling: 53% vet, 3% kolhy, 44% eiwit.

Verwante Kaas van Vache Bleue:

Emmental Light
Cheddar Red
Cheddar
Emmental
Cheese Snack
Mix Gratin 3 Fromages
  Bekijk meer Vache Bleue Kaas Producten

Meer producten van Vache Bleue:

Vinaigrette
  Bekijk alle Vache Bleue Producten

Andere soorten Kaas:

Cheddar Kaas
Provolonekaas
Zwitserse Kaas
Amerikaanse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Burrata
AH Ricotta
Jumbo Feta
Grimbergen Kaasblokjes
Président L'ovale
Milbona Mozzarella Slices


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.