Voedingemiddelen database en calorieteller  

Vache Bleue

Fun Cheese

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 stuk (21 g)
per portie
RI*
Energie
272 kj
3%
65 kcal
Vet
4,80g
7%
Verzadigd Vet
3,300g
17%
Koolhydraten
0,40g
0%
Suiker
0,40g
0%
Eiwitten
4,80g
10%
Zout
0,27g
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 nov 23 01:31
3%
van ADH*
(65 cal)
3% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (2%)
 
Vet (68%)
 
Eiwitten (30%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
65
Vet
4,8g
Kolhy
0,4g
Eiwit
4,8g
1 stuk (21 g) bevat 65 calorieën.
Calorieën Verdeling: 68% vet, 2% kolhy, 30% eiwit.

Verwante Kaas van Vache Bleue:

Gratin
Cheese Snack
Pasta
Cheddar Red
Cheddar
Mix Gratin 3 Fromages
  Bekijk meer Vache Bleue Kaas Producten

Meer producten van Vache Bleue:

Vinaigrette
  Bekijk alle Vache Bleue Producten

Andere soorten Kaas:

Zwitserse Kaas
Amerikaanse Kaas
Cheddar Kaas
Provolonekaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Everyday Jonge Kaas
Jumbo Witte Kaas
Delhaize Echte Loo
Jumbo Smeerkaas Ham 20+
Président L'ovale
Gazi Kaşar Peyniri


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.