Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
774 kj
9%
185 kcal
Vet
0,00g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
37,50g
14%
Suiker
25,00g
28%
Vezels
0,0g
Eiwitten
2,50g
5%
Zout
0,02g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 jan 16 06:24
9%
van ADH*
(185 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (94%)
 
Vet (0%)
 
Eiwitten (6%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

Trader Joe's Vijgen
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
185
Vet
0g
Kolhy
37,5g
Eiwit
2,5g
100 g bevat 185 calorieën.
Calorieën Verdeling: 0% vet, 94% kolhy, 6% eiwit.

Verwante Vijgen van Trader Joe's:

Figues Séchées

Meer producten van Trader Joe's:

Amandelpoeder
Zachte Vijgen
Exotic Mix
Krokante Repen Pinda-Amandel
Cookies Cranberries
  Bekijk alle Trader Joe's Producten

Andere soorten Vijgen:

Vijgen
Gedroogde Vijgen
  Bekijk Meer Vijgen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Carrefour Bio Figues Moelleuses
Céréal Zemelkoekjes met Vijgen
Materne Vijgen Confituur
Trader Joe's Figues Séchées
Casino Biscuits À La Figue
Everyday Figues Tendres


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.