Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2259 kj
27%
540 kcal
Vet
33,00g
47%
Verzadigd Vet
19,900g
100%
Koolhydraten
51,00g
20%
Suiker
49,20g
55%
Eiwitten
6,90g
14%
Zout
0,75g
13%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 26 feb 17 09:31
27%
van ADH*
(540 cal)
27% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (39%)
 
Vet (56%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
540
Vet
33g
Kolhy
51g
Eiwit
6,9g
100 g bevat 540 calorieën.
Calorieën Verdeling: 56% vet, 39% kolhy, 5% eiwit.

Verwante Chocolade van Tony's Chocolonely:

Melk Noga
Melk Hazelnoot
Puur 51% Amandel Zeezout
Melk Karamel Zeezout
70% Puur
Melkchocolade
  Bekijk meer Tony's Chocolonely Chocolade Producten

Andere soorten Chocolade:

Witte Chocolade Snoepjes
Chocolade (Puur)
Chocolade Chips
Melkchocolade Snoepjes
  Bekijk Meer Chocolade Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Kruidvat Praline Kogels
Prozis Protein Puffies
Sweet Switch Truffels
Cora Chocolade met Alpenmelk
Céréal Choco Crunchies
Milka Leo Witte Chocolade


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.