Voedingemiddelen database en calorieteller  

Smaakt

Farine de Riz Complète

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1456 kj
17%
348 kcal
Vet
2,80g
4%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
73,00g
28%
Suiker
0,30g
0%
Vezels
3,6g
Eiwitten
6,20g
12%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 mrt 23 09:22
17%
van ADH*
(348 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (86%)
 
Vet (7%)
 
Eiwitten (7%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
348
Vet
2,8g
Kolhy
73g
Eiwit
6,2g
100 g bevat 348 calorieën.
Calorieën Verdeling: 7% vet, 85% kolhy, 7% eiwit.

Verwante Meel van Smaakt:

Farine de Coco
Amandelmeel
Kokosmeel
Son de Blé
Farine de Noisette

Meer producten van Smaakt:

Lijnzaad Gebroken
Tarwezemelen
Proteïne Havermout
Gepofte Rijst
Beurre de Cacahuètes
  Bekijk alle Smaakt Producten

Andere soorten Meel:

Witte Bloem
Maïsmeel
Witte Tarwebloem
Volkorenmeel
  Bekijk Meer Meel Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Vajra Farine de Soja
Pit&Pit Kastanjemeel
Aveve Grof Meergranen
Carrefour Tarwebloem
Imperial Farine Fermentante
Smaakt Farine de Noisette


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.