Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
795 kj
10%
190 kcal
Vet
15,70g
22%
Verzadigd Vet
1,900g
10%
Koolhydraten
8,00g
3%
Suiker
6,30g
7%
Eiwitten
2,30g
5%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 02 jun 17 04:10
10%
van ADH*
(190 cal)
10% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (18%)
 
Vet (77%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
190
Vet
15,7g
Kolhy
8g
Eiwit
2,3g
100 g bevat 190 calorieën.
Calorieën Verdeling: 77% vet, 18% kolhy, 5% eiwit.

Verwante Sauzen van Saclà:

Tapenade di Pomodoro e Peperoncino
Pesto Al Basilico
Pesto Alla Rucola
Pesto All'aglio Selvatico

Meer producten van Saclà:

Napoletana
Pesto Rosso E Ricotta
Bruschettina
Parmigiana Pomodorini
Carciofi Grigliati
  Bekijk alle Saclà Producten

Andere soorten Sauzen:

Sojasaus
Ketchup
Salsa
Appelmoes
Olijfolie
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Cocktailsaus
Callowfit Smoky BBQ
Saitaku Spicy Mayo
Regalo Cocktailsaus
Regalo Slasaus Light
Remia Frites Saus Zero


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.