Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2192 kj
26%
524 kcal
Vet
51,00g
73%
Verzadigd Vet
3,900g
20%
Koolhydraten
15,00g
6%
Suiker
12,00g
13%
Eiwitten
2,10g
4%
Zout
2,75g
46%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 sep 18 06:20
26%
van ADH*
(524 cal)
26% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (11%)
 
Vet (87%)
 
Eiwitten (2%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
524
Vet
51g
Kolhy
15g
Eiwit
2,1g
100 g bevat 524 calorieën.
Calorieën Verdeling: 87% vet, 11% kolhy, 2% eiwit.

Verwante Sauzen van Regalo:

Vinaigrette Cocktail
Looksaus
Andalouse
Samurai
Cocktailsaus
Brazil Saus
  Bekijk meer Regalo Sauzen Producten

Meer producten van Regalo:

Cornichons Tranchés
Vinaigrette Bieslook
Vinaigrette met Fijne Kruiden
  Bekijk alle Regalo Producten

Andere soorten Sauzen:

Sojasaus
Salsa
Appelmoes
Ketchup
Olijfolie
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Cocktailsaus
Pauwels Andalouse
Boni Hannibal
Boni Tomato Frito
Regalo Cocktailsaus
Colruyt Fine Champagnesaus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.