Voedingemiddelen database en calorieteller  

Pur Natur

Panna Cotta

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1100 kj
13%
263 kcal
Vet
21,70g
31%
Verzadigd Vet
15,000g
75%
Koolhydraten
13,10g
5%
Suiker
11,00g
12%
Eiwitten
3,60g
7%
Zout
0,10g
2%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 06 dec 21 01:31
13%
van ADH*
(263 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (20%)
 
Vet (75%)
 
Eiwitten (5%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
263
Vet
21,7g
Kolhy
13,1g
Eiwit
3,6g
100 g bevat 263 calorieën.
Calorieën Verdeling: 75% vet, 20% kolhy, 5% eiwit.

Verwante Kaas van Pur Natur:

Fromage Frais Vanille
Quark
Verse Kaas
Platte Kaas

Meer producten van Pur Natur:

Bosbes Muesli
Confiture Myrtilles
Griekse Yoghurt
Kefir
Aardbeien Confituur
  Bekijk alle Pur Natur Producten

Andere soorten Kaas:

Provolonekaas
Zwitserse Kaas
Cheddar Kaas
Amerikaanse Kaas
  Bekijk Meer Kaas Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Président L'ovale
Cora Mozzarella
Brugge Belegen
Grimbergen Kaasblokjes
Carrefour Mughetto
Jumbo Smeerkaas Ham 20+


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.