Voedingemiddelen database en calorieteller  

Pit&Pit

Hennepzaadpasta

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2485 kj
30%
594 kcal
Vet
45,80g
65%
Verzadigd Vet
-
Koolhydraten
7,82g
3%
Suiker
-
Eiwitten
30,30g
61%
Zout
-
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 aug 20 01:18
30%
van ADH*
(594 cal)
30% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (6%)
 
Vet (73%)
 
Eiwitten (21%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
594
Vet
45,8g
Kolhy
7,82g
Eiwit
30,3g
100 g bevat 594 calorieën.
Calorieën Verdeling: 73% vet, 6% kolhy, 21% eiwit.

Verwante Boter van Pit&Pit:

Ghee

Meer producten van Pit&Pit:

Kastanjemeel
Granola Ongezoet
Eiwitpoeder Erwten
Kokosbloesemsuiker
Amandelpasta
  Bekijk alle Pit&Pit Producten

Andere soorten Boter:

Bakboter (Ongezouten)
Bakboter (Light, Ongezouten)
Boter
Boter (Gezouten)
Opgeklopte Boter (Gezouten)
  Bekijk Meer Boter Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Vita D'or Beurre
Aldi Smeerboter
Bulk Beurre de Cacahuète
De Zaanse Hoeve Roomboter
Carrefour Bio Purée D’Amande
Favorina Grote Speculoos Sint


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.