Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
774 kj
9%
185 kcal
Vet
9,50g
14%
Verzadigd Vet
1,200g
6%
Koolhydraten
12,00g
5%
Suiker
3,90g
4%
Vezels
0,6g
Eiwitten
12,00g
24%
Zout
0,68g
11%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 28 apr 21 05:51
9%
van ADH*
(185 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (27%)
 
Vet (47%)
 
Eiwitten (26%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
185
Vet
9,5g
Kolhy
12g
Eiwit
12g
100 g bevat 185 calorieën.
Calorieën Verdeling: 47% vet, 26% kolhy, 26% eiwit.

Meer producten van Picard:

Hachis Parmentier
Cocktail de Fruits Rouges
Légumes Verts
Légumes à la Campagnarde, Sauce Moutarde
Soupe Ramen
  Bekijk alle Picard Producten

Andere soorten Vis:

Gegrilde Vis
Vis
Mahi Mahi
Gebakken of Geroosterde Zalm
Tilapia (Vis)
Gebakken of Geroosterde Vis
  Bekijk Meer Vis Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Filet de Saumon avec Peau
AH Scampi Diabolique
Jumbo Kibbeling
Ocean Sea Filet de Cabillaud
Lidl Dorade Royale
Iglo Visfilet met Pompoenpitten en Boekweit


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.