Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
582 kj
7%
139 kcal
Vet
5,90g
8%
Verzadigd Vet
4,200g
21%
Koolhydraten
17,00g
7%
Suiker
11,00g
12%
Vezels
8,8g
Eiwitten
4,30g
9%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 28 nov 22 02:45
7%
van ADH*
(139 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (50%)
 
Vet (38%)
 
Eiwitten (12%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
139
Vet
5,9g
Kolhy
17g
Eiwit
4,3g
100 g bevat 139 calorieën.
Calorieën Verdeling: 38% vet, 49% kolhy, 12% eiwit.

Verwante Ijs van Oppo:

Vanilla Pecan Praline
Madagascar Vanilla & Roasted Almonds
Colombian Chocolate And Hazelnut
Ijs
Strawberry Cheesecake
Healthy Ice Cream Salted Caramel
  Bekijk meer Oppo Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Vanille Ijs
Aardbeien Ijs
Vanille Ijs (Mager)
Ijs
Chocolade Ijs (Vol)
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Perenijsjes
McDonald's Mcflurry - Snickers
McDonald's Mcflurry - M&M's
AH Sorbetijs Citroen
McDonald's Caramel Sundae
IJsboerke Manon Blanc


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.