Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
351 kj
4%
84 kcal
Vet
4,70g
7%
Verzadigd Vet
3,000g
15%
Koolhydraten
14,00g
5%
Suiker
4,70g
5%
Vezels
0,0g
Eiwitten
3,70g
7%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 10 jan 19 02:20
4%
van ADH*
(84 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (50%)
 
Vet (37%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
84
Vet
4,7g
Kolhy
14g
Eiwit
3,7g
100 g bevat 84 calorieën.
Calorieën Verdeling: 37% vet, 50% kolhy, 13% eiwit.

Verwante Ijs van Oppo:

Healthy Ice Cream Salted Caramel
Double Salted Caramel
Simply The Zest
Colombian Chocolate And Hazelnut
Ijs
Vanilla Caramel Brownie
  Bekijk meer Oppo Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Vanille Ijs (Mager)
Ijs
Aardbeien Ijs
Vanille Ijs
Chocolade Ijs (Vol)
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Gelatelli Double Raspberry
Delhaize Low Sugar Ice Cream Gezouten Karamel
AH Perenijsjes
AH Sorbetijs Bosvruchten
Oppo Strawberry Cheesecake
Gelatelli Vanilla Ice Cream Cones


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.