Voedingemiddelen database en calorieteller  

Monki

Crème de Cajou

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2690 kj
32%
643 kcal
Vet
51,00g
73%
Verzadigd Vet
9,000g
45%
Koolhydraten
22,00g
8%
Suiker
5,00g
6%
Eiwitten
22,00g
44%
Zout
0,03g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 12 aug 22 05:38
32%
van ADH*
(643 cal)
32% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (14%)
 
Vet (72%)
 
Eiwitten (14%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
643
Vet
51g
Kolhy
22g
Eiwit
22g
100 g bevat 643 calorieën.
Calorieën Verdeling: 72% vet, 14% kolhy, 14% eiwit.

Verwante Noten van Monki:

Hazelnootpasta

Meer producten van Monki:

Amandelpasta
Creme de Tournesol
Witte Amandelpasta
Crème de Cacahuètes
Gemengde Notenpasta
  Bekijk alle Monki Producten

Andere soorten Noten:

Amandelen
Pecannoten
Pinda's
Walnoten
Cashewnoten
Gemengde Notenmix
  Bekijk Meer Noten Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

De Notenshop Hazelnoten Bruin Raw
AH Pistachemix Gezouten
Action Pecan Nut Mix
Boni Notenmix To Go
Delhaize Zout & Azijn
Alesto Roasted Monkey Nuts


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.