Voedingemiddelen database en calorieteller  

Maza

Hoemoes Rode Biet

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1084 kj
13%
259 kcal
Vet
24,30g
35%
Verzadigd Vet
3,100g
16%
Koolhydraten
7,10g
3%
Suiker
2,00g
2%
Eiwitten
5,30g
11%
Zout
1,40g
23%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 nov 20 06:29
13%
van ADH*
(259 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (10%)
 
Vet (82%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
259
Vet
24,3g
Kolhy
7,1g
Eiwit
5,3g
100 g bevat 259 calorieën.
Calorieën Verdeling: 82% vet, 11% kolhy, 8% eiwit.

Verwante Hummus van Maza:

Esfenaj
Hoemoes Spicy Mango
Hoemoes Paprika Oregano
Hoemoes Kerrie

Meer producten van Maza:

Hot 'N Spicy Falafel
Baba Anoesch
Hoemoes
Hoemoes Tomaat Basilicum
  Bekijk alle Maza Producten

Andere soorten Hummus:

Hummus
  Bekijk Meer Hummus Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Delhaize Rode Curry Dip met Kokos
Maza Hoemoes Paprika Oregano
AH Buddha Bowl Sweet Potato
Tapero Hummus Natuur
Chef Select Hummus Naturel
Gardschips Chickpea Chips Hummus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.