Voedingemiddelen database en calorieteller  

Magnum

After Dinner

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 portie
per portie
RI*
Energie
418 kj
5%
100 kcal
Vet
7,00g
10%
Verzadigd Vet
5,000g
25%
Koolhydraten
9,00g
3%
Suiker
8,00g
9%
Vezels
0,5g
Eiwitten
1,00g
2%
Zout
0,05g
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 11 feb 13 01:54
5%
van ADH*
(100 cal)
5% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (35%)
 
Vet (61%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
100
Vet
7g
Kolhy
9g
Eiwit
1g
1 portie bevat 100 calorieën.
Calorieën Verdeling: 61% vet, 35% kolhy, 4% eiwit.

Verwante Ijs van Magnum:

Mini Almond
Mini Classic
Bomboniera
Collection Ruby
Sweet & Salty Almond Remix
Mini Double Raspberry
  Bekijk meer Magnum Ijs Producten

Andere soorten Ijs:

Aardbeien Ijs
Vanille Ijs
Chocolade Ijs (Vol)
Vanille Ijs (Mager)
Ijs
  Bekijk Meer Ijs Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 x 1 portie
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Stracciatella Roomijs
Oppo Strawberry Cheesecake
Gelatelli Double Caramel
Magnum Sweet & Salty Almond Remix
Burger King Bk Fusion
Gelatelli Double Raspberry


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.